Ковельський «Шанс-Авто» переміг білоруський «Сенаторс-Кліше»

23 Грудня 2016, 09:15
1720 Джерело: www.vb.by

Ковельська команда «Шанс-Авто» з рахунком 2:6 перемогла брестський «Сенаторс-Кліше» у  п’ятому турі «Elite League» з міні-футболу, що відбувся 18 грудня у білоруському Бресті

Білоруський спортивний оглядач Дмитро Шиферштейн пише, що у «сенаторів» не було вибору ще з другого туру – очки їм були потрібні з будь-яким суперником. І на ковельскі бастіони «шершні» лізли дуже активно як мінімум перші 20 хвилин. «Шанс» заволодівши м’ячем ,почав наносити свої удари. 

1

Романчук пробував приложитись справа – м'яч прошов повз цілі. Проте був хороший пас п`яткою на Мучака: той моментально жахнул в ближній – і попав. А пізніше Портянко потужно вибив зі штрафного, мяч зацепив стінку і попав у ворота білоруської команди.

А у другому таймі все стало на свої місця у відповідності з ієрархією. «Шансові» провели рекогностування силами Романчука і Мороза, після чого за дві хвилини забили тричі. Мучак зробив гарну передачу Романчуку, яка закінчилась ударом с периметра. Потім ковельский капітан своєчасно оформив простріл на Мороза, а Романчук повторив номер на біс зі штрафної. Фінальну точку у матчі «Шанс-Авто» проти «Сенаторс-Кліше» поставили Марчук і Романчук, які вщент розбили  захист команди суперника.

Але розслаблятись ще не час, до фіналу «Elite League» дуже далеко.  Попереду на ковельський футзальний клуб «Шанс-Авто» чекає матч з «Меркурієм», який відбудеться 25 грудня.


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024