У Голобах організували фестиваль для людей з інвалідністю

04 Листопада 2019, 14:36
Ілюстративне фото 1736
Ілюстративне фото

Понад 70 людей з інвалідністю з’їхалися в Голоби для участі в районному фізкультурно-оздоровчому фестивалі «Перемагай себе».

Про це повідомив 12 канал.

Найбільш масовим видом змагань традиційно є бочча. Ця гра з м’ячем однаково цікава як дітям, так і досвідченим майстрам паралімпійського спорту.

«Ну дуже цікава гра. Хто перший, другий раз спробує, усім подобається», – поділився враженнями володар кубка західної ліги з бочча Олександр Барбарук.

Учасниця фестивалю Соломія Рущак з подругою та мамою приїхали до Голоб аж із Золочева. Кажуть: кожні такі змагання для них – свято. А будь-яка відзнака – дорожча за золото.

Загалом програма фестивалю містить сім видів змагань. Окрім бочча спортсмени із інвалідністю також визначали кращих у стрільбі з лука та пневматичної зброї, кеглях, крокеті, дартсі та баскеті.

Ініціативу ГО «Добродія в дії» цього року підтримали обласний центр «Інваспорт» та Голобська селищна рада. А благодійний фонд Степана Івахіва «Патріоти Волині» ще й подарував організаторам фестивалю комплект м’ячів для гри в бочча. Того ж дня в Голобах відкрили і новий міні-стадіон на території навчально-виховного комплексу селища.

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром