Ковельським священикам нагадали про безпеку в церквах

23 Грудня 2016, 16:26
4671

23 грудня співробітники Ковельського міськрайонного відділу управління ДСНС України у Волинській області провели інформаційно-роз’яснювальний рейд у закладах релігії та нагадали настоятелям та відповідальним за протипожежний стан храмів основні вимоги безпеки.

Зокрема рятувальники відвідали храм у Серафима Саровського у селі Вербка Ковельського району, а також Пантелеймонівську церкву та Свято-Благовіщенський собор у місті Ковелі. Рятувальники закликали священнослужителів максимально ужити запобіжних заходів, щоб запобігти пожежам та загибелі на них людей, а також уберегти храми від нищівної сили вогню під час Різдвяних богослужінь, – повідомляють у ДСНС Волині.

Під час зустрічі рятувальники поінформували духовенства про основні заходи пожежної безпеки при проведенні служб у культових закладах. Особливу увагу звернули на наявність та своєчасне обслуговування первинних засобів пожежогасіння, що допоможуть швидко ліквідувати загорання на початковій стадії. Крім того, фахівці ДСНС роз’яснили, як користуватися вогнегасниками.

Священикам роздали пам’ятки з основними правилами пожежної безпеки, яких потрібно дотримуватися для запобігання пожеж. Ті ж, у свою чергу, запевнили, що отримані знання доноситимуть до вірян, аби в подальшому спільними зусиллями уникати небезпечних ситуацій та не затьмарити радість святкового піднесення.



Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024