За смертельну ДТП з маршруткою «Київ-Ковель» сарненець отримав 7 років буцегарні

12 Листопада 2019, 11:00
3780

Сарненський районний суд засудив винного у кривавій аварії біля села Орлівка, де загинули п'ятеро осіб, а четверо було травмовано.

Прокуратура області звинувачувала 22-річного жителя м.Сарни за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб та тілесні ушкодження потерпілим), повідомляє сайт прокуратури Рівненської області.

Прокурор в суді довів, що чоловік у червні 2018 року керуючи автомобілем марки «МERCEDES BENZ», рухаючись за межами населеного пункту, по автодорозі Київ-Ковель-Ягодин, поблизу села Орлівка Сарненського району, у напрямку нерівнозначного нерегульованого перехрестя, перед початком повороту ліворуч, проявив неуважність до дорожньої обстановки, не надав перевагу у русі на першочерговий проїзд перехрестя пасажирському автобусу, який наближався по головній дорозі, а раптово виїхав на смугу руху даного транспортного засобу та допустив зіткнення.

Після зіткнення водій пасажирського автобуса втратив контроль над керуванням, по інерції виїхав на смугу зустрічного руху автодороги сполученням Київ-Ковель-Ягодин, де зіткнувся із зустрічним тягачем з напівпричепом.    

В результаті дорожньо-транспортної пригоди загинуло п’ятеро людей, одному громадянину заподіяно тяжкі тілесні ушкодження, а ще трьом – середньої тяжкості тілесні ушкодження.

Свою вину обвинувачений у вчиненому кримінальному правопорушенні визнав повністю.       

Вироком Сарненського районного суду від 08.11.2019 чоловіка визнано винним у порушенні Правил дорожнього руху України, внаслідок якого сталася дорожньо-транспортна  пригода  та засуджено до 7 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 3 роки.

Вказаний вирок суду законної сили ще не набрав.

Нагадаємо, Район.Ковель повідомляв, що 25 червня 2018 року на Рівненщині рейсовий автобус «Київ-Ковель-Ягодин» зіткнувся з легковиком та вантажівкою. В результаті аварії загинули троє людей.

Коментарі
12 Листопада 2019, 20:26
Відмазався подонок, за 5 загиблих мав би 12 років отримати...
16 Листопада 2019, 14:47
Завали єбало петух!<br/>Мамка хай твоя отримає 12 хуйов вроті
16 Листопада 2019, 21:21
Якби в твою жінку чи в дочку в'їхав, тоді б ти замекало і закукурікало по-другому, чмо
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром