Землю колишнього дитсадка продали за підробленими документами?

27 Грудня 2016, 10:00

Слідчий суддя Ковельського міськрайонного суду Сергій Панасюк скасував чергову постанову місцевих правоохоронців про закриття кримінального провадження №12013020110000967, яке розслідується ще з 19 червня 2013 року!

Це провадження порушено за заявою директора ТОВ «ВКП «Каскад» Володимира Пархонюка щодо порушень, на його думку, діючого законодавства України посадовими особами виконкому Ковельської міської ради, відповідальність за які передбачена статтями 364, 365, ч.1 ст. 366 та статтею 367 Кримінального кодексу України.

Як вбачається зі скарги потерпілої особи (ТОВ «ВКП «Каскад»), дана справа стосується законності дій певного кола посадових осіб по відчуженню та продажу земельної ділянки колишнього дитсадка на вулиці Косачів, 6.

Ухвала суду вказує не тільки на процесуальні порушення слідства при закритті кримінального провадження, а й акцентує, в яких саме напрямках має діяти слідство.

Чому ж правоохоронці три з половиною роки «маринують» резонансну кримінальну справу? Відповідь, мабуть, полягає у скарзі директора «Каскаду» на постанову слідчого, яка містить чимало дуже неприємних для міської влади фактів. Далі, як кажуть, без коментарів, мовою оригіналу…