Кіндер прозвітував, що зроблено для Ковеля у рік Мавпи

28 Грудня 2016, 10:00
3767

Схоже на те, що для ковельського градоначальника рік червоної Вогняної Мавпи, за східним календарем, був найбільш продуктивний за останніх шість років, тобто за весь час його двох владних каденцій.

На початку виступу Олег Кіндер зауважив, що це не звіт одного міського голови, а влади і ковельчан, які долучалися до роботи на благо міста. За браком часу він зупинився лише на знакових подіях та досягненнях. Про великі здобутки у комунальній сфері, медицині, освіті, культурі та спорті можна було довідатися як з відеосюжетів, які демонструвалися перед початком звіту в оновленому після реконструкції залі Палацу учнівської молоді, так і з багатьох біл-бордів, встановлених у різних куточках Ковеля.

У відповідях на письмові та усні запитання Олег Олексійович багато говорив про «комуналку», проблеми медицини, екологію, заробітну плату бюджетникам та в цілому про бюджет міста.

«Чи подали ви електронну декларацію?» – зачитав записку із залу заступник міського голови Ігор Прокопів, який був у ролі модератора зустрічі мера з громадою.

Олег Кіндер сказав, що «питання не так звучало на сесії міської ради». Мовляв, у зверненні до СБУ, прокуратури та інших правоохоронних органів мова йшла також і про його заступників.

«Я пояснив на сесії міської ради, що категорія міста Ковеля не визначає подання е-декларації для заступників. Є подана мною декларація. Визначено законом, що підтвердження подання моєї електронної декларації реєструється електронною поштою. Я зразу із служби отримую підтвердження, що «ваша декларація прийнята», «ваша декларація опрацьовується» і «всі питання, які будуть пов’язані з вашою декларацією, вам будуть повідомлені». На сьогоднішній день в тому, що даної декларації немає в загальному реєстрі чи не відкрита в загальному користуванні, це питання до розробників даної програми», – пояснив Олег Кіндер.

«Останнє питання від мікрофону», – наголосив ведучий Ігор Прокопів.

«Прочитайте мою записку», – попросила депутат Ковельської міської ради з фракції «УКРОП» Галина Стасюк пана ведучого.

«Будь ласка, озвучте свою записку», – одізвався той.

«Я написала записку однією з перших, але вона не була озвучена», – дивувалася Галина Миколаївна «фільтруванню» запитань меру.

Вона поцікавилась в Олега Кіндера, чи він проводив службове розслідування стосовно свого старшого брата Геннадія, який є депутатом міської ради і якого прокуратура підловила на «конфлікті інтересів»? І чи проводилась службова перевірка по колишньому чиновнику міськвиконкому Дмитру Бручі, котрого було затримано на хабарі, а судили за «зловживання впливом»?

Відповідаючи на запитання, Олег Кіндер навіть не назвав прізвище цього бувшого підлеглого, однак роз’яснив: оскільки було кримінальне провадження, згідно чинного законодавства, інші дії заборонені. Сам же Дмитро Бруча того дня прийшов послухати звіт міського голови і був присутній у залі.

«Суд відбувся. Практично я… повірте мені, людина звільнена. Я знаю, що людина ходить на волі і займається роботою в іншій структурі. Я не буду озвучувати рішення суду, тому що я його саме перше не маю і це буде не коректно в частині роботи цього працівника в іншій установі», – мало не з болем у серці повідав про скомпрометованого «чинушу» Олег Олексійович.

Набагато більше він говорив про свого рідного брата Геннадія Кіндера.

«По мому рідному брату. Я, от повірте мені, задоволений роботою саме свого брата, який був відзначений грамотою до Дня місцевого самоврядування, той, який надав саме найбільше запитів і звернень… Він вирішує питання про відновлення маршруту, грейдерування та освітлення вулиці… Він третє скликання є депутатом, був головою комісії з питань ЖКГ. І я дякую, і ковельчани дякують. Вони проголосували за нього. Вони дали кворум довіри, дякують за те, що він сьогодні є депутатом», – захоплювався менший брат братом старшим.

В одному кутку залу декілька чоловік не стримали свої емоції і зааплодували.

Про «конфлікт інтересів» свого брата, який на профільній комісії міської ради голосував за передачу гаража своєму зятю Геннадію Кравчуку, котрий на одній із сесій заходився кулаками «ламати» опонентів міського голови, Олег Кіндер говорив сумбурно, неохоче і навіть з якоюсь невидимою образою на інших депутатів, які «здали» пана Геннадія правоохоронним органам.

«Відносно «конфлікту інтересів». На комісії, не на сесії, він сказав, що не приймаю участь в голосуванні. На засіданні комісії він просто обговорив питання, де якимсь чином він був би причетний. Із-за чого є депутати наші, які зразу подали в цьому знайшли зловживання і подали якби документи в прокуратуру. Це момент який? Ну, давайте, ми ж тут дорослі люди говоримо. Це вирішення питання життєдіяльності міста Ковеля? Ні. А квотум довіри. Я ще раз кажу. Я горжусь, що Кіндер Геннадій Олексійович третій раз депутат Ковельської міської ради», – гордився братом Олег Кіндер.

Присутні на зустрічі ковельчани ще хотіли задавати питання, але Ігор Прокопів казав, що «є регламент», «ми ж домовилися» провести зустріч за півтори години.

«Шановний присядьте, будь ласка, будете потім розказувати», – «приземляв» надто активних людей Ігор Ярославович.

У залі люди шуміли.

«Добрий вечір пане міський голова! Добрий вечір присутні! Будь ласка, я вас можу всіх перекричати без мікрофона. Давайте послухаємо, щоб мене не обвіняли потім ні в чому. У мене до вас, пане Олеже, таке. Ви є господарем в місті Ковелі? Як ви рахуєте себе?» – поцікавився голова громадської ради при Ковельській міській раді Микола Печенюк.

«Це оцінює громада шляхом голосування на виборах до Ковельської міської ради», – коротко відповів Олег Кіндер.

Поговорили ще про асфальт, який дорожники кладуть в багнюку, про розвалені підприємства, які за радянських часів були гордістю міста, про вшанування учасників АТО… Звіт мера присутні підтримали підніманням рук майже одноголосно. 

Коментарі
28 Грудня 2016, 12:57
зігнав вас кіндер як стадо і сам із вас сміється........схаменіться люди.
28 Грудня 2016, 13:00
Це був не звіт міського голови, а звичайнісінький фарс і чергова галочка. Якщо громада прийшла раз в рік послухати Кіндера на, в тому числі поставлені питання, якеі хвилюють громаду, то невже плотрібно було обмежуватись регламентом у півтори години? І знову продиктував Кіндер громаді: не можу відповісти на вашв питання, бо не позволяє регламент! Абсурд! Громада тебе найняла, а ти не можеш/не хочеш з нею говорити!!! А може там в основному були лише зігнані бюджетники і бютоголові?
28 Грудня 2016, 13:02
Недавно Путін звітував.... Дурню молов.... Тут те саме... Країни різні а клоуни ті самі.....
28 Грудня 2016, 13:04
Розповідала шановна пані вчитель,що пан БИЧКОВСЬКИЙ в примусовому порядку змушував іти слухати кіндера.Невже наші шановані вчителі заслуговують на таке.
28 Грудня 2016, 13:14
Бюджетники були зігнані,це істина правда.Але ті зігнані заслуговують на те збіговисько,як так ,щоб ніхто з того стада не задав жодного питання.Невже в нас все так добре,чи наша громада, ще не зрозуміла,що з ними ніхто не рахується. Бютоголові будуть і далі красти,бо ми дійсно стадо.
28 Грудня 2016, 13:35
я не бюджетник і був на звіті міського голови. Олегом Олексійовичем була надана змістовна, вичерпна інформація про свою роботу на посаді міського голови. Робота зроблена велика і СЛАВА БОГУ що бидлу до цього часу не вдалося збити мера зі свого шляху. Првцюйте, шановний мере, на благо ковельчан, а ми вас підтримаємо у вашах намаганнях зробити місто кращим. А бидло нехай поцілує себе в дупу. Одне прохання до вас. Уважно придивіться до роботи своїх підлеглих. Товстига і Прокопів вам ставлять дуже великі палки в колеса. Хапнете ви з ними горя.
28 Грудня 2016, 13:36
Ви можливо і стадо,а ми ковельчани,і в праві вирішувати куди нам і коли йти.Достатньо вашої брехні.Дуже претесь до влади.А що зробили для громади Ковеля.звичайно крім брехні?
28 Грудня 2016, 13:44
з папірця прочитав написане,а щоб час затягти,щоб ніхто нічого не сказав зайвого,то запустили Шлюєва,який змушений відпрацювати за стадіон.
28 Грудня 2016, 13:46
допустим бюджетники зігнані і що з того?а де незігнані небюджетники?де не стадо?пара друга городських сумашедших не стадо?то їх і хлібом не корми дай тількино пробекати в мікрофон свої плоскі ви$ери.в цьому році задають.в прошлому.в позапрошлому.одні й ті самі питання задають.одні ті й самі сумашедші
28 Грудня 2016, 13:55
бо на такі заходи ніхто не йде,от і змушують людей дотакої ганьби.народ вже не вірить нікому. от і зганяють.
28 Грудня 2016, 14:01
Бо правда,що того дебіла Кіндера вже ніхто не хоче ні чути ні бачити,то він вдався до інших методів. А ми заслуговуємо на то,що маємо,бо дозволяємо банді красти.
28 Грудня 2016, 16:23
На 100% згідний &quot;... А ми заслуговуємо на то,що маємо,бо дозволяємо банді красти...&quot; А маємо таку ганебну ситуацію лише тому.що наші очільники громадських організацій замість того щоб організувати нас членів громади. на протидію злочинному угрупуванню створюють найбільш сприятливий режим для зловживань влади та ще і предявлявляють нам наступні надумані претензії :&quot;... ОСОБЛИВИЙ МІНУС ГРОМАДІ МІСТА!!!ЩОДЕННО ДО ДЕПУТАТІВ ТА ГРОМАДСЬКИХ ДІЯЧІВ ЗВЕРТАЮТЬСЯ ДЕСЯТКИ МІСТЯН ІЗ СКАРГАМИ НА ВЛАДУ.І ЗНОВУ ГРОМАДА НЕ СКОРИСТАЛАСЬ ЕКСКЛЮЗИВНИМ ШАНСОМ ЗАДАТИ ЦІ ПИТАННЯ ОЧІЛЬНИКУ МІСТА.ЯК НАСЛІДОК ГРОМАДСЬКОЇ ПАСИВНОСТІ І Є ЗЛОЧИННА НЕДБАЛІСТЬ ВЛАДИ...&quot;Виходячи з позиції очільників громадських організацій.вони(наші керманичі)ідуть вірним шляхом.а ми. прості смертні.яких вони ведуть за собою.ідемо хибним шляхом та ще й сприяємо &quot;злочинній недбалості влади&quot;Куди ви нас ведете панове вожді - туди ми і йдемо.Так що претензії предявляйте насамперед самим собі панове отамани-гетьмани протестного руху. <br/><br/>Показать перевод
28 Грудня 2016, 16:54
реально розібратись, то не було що тим недовольним, які завжди Кіндера серуть, і закинути щось при громаді - бруківка, асфальт, водосховище... і все... міг взагалі сказати, що в мене за цей напрямок відповідав Балак, але його вже звільнено - і всі виправдання
28 Грудня 2016, 17:17
Сам перелік побудованих об'єктів ні про що не говорить без аналізу цін та їх вартості на предмет завищення витрат і це добре відомо Кіндеру! А от в тому, щоб потратити якомога більше грошей з бюджету міста, наповнення якого збільшилось в поточному році більш, як на 60 мільйонів - є &quot;кровна&quot; зацікавленість мера - чим більша сума, тим більший &quot;відкат&quot;! Тому й будуються, або ремонтуються зараз не ті об'єкти, що мають бути пріоритетними для громади, а ті, які можна швидко освоїти до кінця року. А народ бидло, бо Кіндер визначає приорітети в першу чергу свого карману.
28 Грудня 2016, 17:40
Ти що вважаєш медичні заклади,заклади освіти,культури не пріоритетними для громади?Кінчай,а то взагалі забрехався,або дебіл іншого не скажеш.Таким патріотам як ти і тобі подібні г а н ь б а!!!За все дякуємо владі!
28 Грудня 2016, 18:06
Коли вже цій вогняній Мавпі жаба цицьки дасть
28 Грудня 2016, 18:09
Коли жаба лусне від заздрості.
28 Грудня 2016, 23:48
ДОРОГІ МІЩАНИ.Я НЕ ЗНАЮ НІ ОДНОГО ОЧІЛЬНИКА МІСТА НА ЯКОГО Б НЕ &quot; КОТИЛИ &quot;БОЧКУ&quot;&quot; ЯК НЕ ЗА БУЛЬВАР ЛЕСІ УКРАЇНКИ ТО ЗА ПАМ&quot;ЯТНИК ШЕВЧЕНКУ І ВСЕ ЩО НЕ ЗРОБЛЕНО ЗА РІЗНОГО КЕРІВНИЦТВА - НАМ&quot; ГРОМАДІ&quot; НЕ ПАСУВАЛО. В КІНЦІ КІНЦІВ ПРИХОДИМО ДО ВИСНОВКІВ БАГАТО ПІЗНІШЕ І УСВІДОМЛЮЄМО: ВСЕ ТАКИ ГАРНО КОЛИ ОБЛАШТУВАЛИ ТУ ЧИ ІНШУ ЧАСТИНУ МІСТА.<br/>І КОЖЕН З НАС УЯВІТЬ СЕБЕ &quot;МЕРОМ&quot; ЩОБ ВИ ЗРОБИЛИ РЕАЛЬНО.Я ДУМАЮ ЩО МИ ТАКІ Є НЕВДЯЧНІ ЗАЗДРІСНІ КОЖЕН ПО СВОЄМУ.І ДАВАЙТЕ НА ПЕРЕДОДНІ ВЕЛИКИХ СВЯТ ЧЕСНО ПОКЛАВШИ РУКУ НА СЕРЦЕ СКАЖЕМО-ХАЙ КОЖЕН ПОЧНЕ З СЕБЕ. І БУДЕ ГОСПОДАРЕМ НЕ ТІЛЬКИ НА СВОЄМУ ПОДВІР&quot;Ї , А ВІДНЕСЕТЬСЯ ТАК &quot;ЯК ВДОМА&quot;СКРІЗЬ ДО ВСЬОГО НАС ОТОЧУЮЧОГО.
29 Грудня 2016, 00:22
Золоті слова.Навчимось приймати себе такими як ми є.Але памятайте усе завжди потрібно починати з себе,зі своєї родини.І завжди починати з себе ,з того ,а що я реадьне зробив.Лише тоді ми будемо жити у вільній ,могутній,незалежній і прекрасній Україні.Всіх з Новим роком та Різдвяними святами!
29 Грудня 2016, 02:26
Дякувати богу рік Мавпи закінчується
30 Грудня 2016, 02:54
Бидло разом зі своїм братом-пиятикою. Сором Ковелю
31 Грудня 2016, 01:18
Не живімо за китайським календарем.Живімо по-українські,ми ж з вами миролюбива нація.У цілому світі немає людей,якіб так ніжно називали своїх ворогів ,як українці:згинуть наші воріженьки.....Тож любімо один одного,хай заздрять нам люті вороги-сусіди,хай знають що в нашому з вами домі - мир і злагода.А значить нас непобороти.Божого благословіння у Новому році!Миру,добра,достатку в кожну родину і нашій ненці Україні!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024