Вихованець ковельської студії виступить на конкурсі у Лондоні

15 Листопада 2019, 13:40
2146

Вихованець ковельської естрадної студії «Надія» Максим Ткачук – неодноразовий переможець співочих конкурсів. Невдовзі здійсниться його мрія – він виступить на сцені у Лондоні. 

Змалку вихованням Максима займається бабуся Леся. Вона відчула його потяг до музики з дитинства. Коли хлопець пішов до школи, стали брати уроки вокалу у вчителів. І хоч як не було важко бабусі самій все тягнути, вона старалася, щоб онук продовжував навчання. Вокалом волинський соловейко займається 4 роки. Спочатку хлопця вчив Віктор Скулинець, а зараз він вже два роки займаєтьсі у Ковелі у студії «Надія».

Нещодавно Максим повернувся з міжнародного конкурсу «Поверни мені музику», що зібрав на одній сцені 65 учасників. Хлопець виконував перед журі дві пісні «Плакала калина» та «Джамайка» українською мовою. Хоч і казали, що краще виконувати іноземні пісні англійською мовою, Макс здобув перемогу.

Коли він разом з бабусею Лесею із завмиранням серця слухали імена переможців, були не впевнені в перемозі, адже конкуренти були дуже сильні. Ось уже назвали лауреата третьої премії, другої, першої. Бабуся відчувала, що як тріпоче його серце. І коли назвали ім’я онука як володаря гран-прі, щастю не було меж.

Запрошеня на конкурс «Поверни мені музику», що проходив в Одесі, хлопець отримав у соцмережі від організаторки Сандри Лісовскої. Після того було прийняте рішення – їхати. Адже хлопець хотів не тільки взяти учать у конкурсі, а й вперше побачити море. 

«Завдяки цьому конкурсу Максим має можливість поїхати у Великобританію. Адже йому вручили сертифікат на участь у міжнародному конкурсі в Лондоні, що проходитиме у столиці Англії у лютому. Вже готуємо усі необхідні документи,» – запевняє бабуся хлопця.

Не дивлячись на те, що програма покриває лише 50% витрат, бабуся прагне здійснити дитячу мрію мрію хлопця й не дозволить безгрошів’ю зруйнувати її.

До речі, невдовзі Максим поїде до німецького Барзенхаузена. Це місто та волинський Ковель – побратими. Наші діти з різдвяними концертами побувають у мерії, на головній ялинці, у будинках культури та різних соціальних закладах.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39