Ковельська районна рада назвала своїх депутатів-прогульників

18 Листопада 2019, 18:00
Андрій Броїло 5156
Андрій Броїло

Представницький орган Ковельського району оприлюднив інформацію про відвідування депутатами сесійних засідань.

Звітуючи у місцевій газеті «Вісті Ковельщини» за останній календарний рік роботи, голова Ковельської районної ради Андрій Броїло наголосив, що статті 18 та 37 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» регламентують те, що депутати зобов’язані брати участь у пленарних засіданнях сесій та засіданнях постійних комісій ради, звітувати перед виборцями про свою депутатську діяльність.

За словами Андрія Петровича, на жаль, дане питання, як і раніше, залишається проблематичним, бо частина депутатів не так часто з’являються на засідання. Саме ці факти іноді стають перепоною конструктиву під час проведення сесій.

«Надіюсь на нашу злагоджену роботу в подальшому, так як кожен із нас вже повинен був зрозуміти і відчути свою особисту відповідальність за наших виборців, за наших жителів Ковельщини», – зазначає він.

Найбільшими депутатами-прогульниками в районній раді є голова особистого селянського господарства, голова постійної депутатської комісії з питань сільського господарства та економічного розвитку В’ячеслав Оксенюк (фракція ВО «Батьківщина») та начальник дільниці управління каналізаційно-водопровідного господарства «Ковельводоканал» В’ячеслав Сидорук (фракція «Солідарність»).

Читайте також:

Коментарі
19 Листопада 2019, 00:22
Так в оксенюка діти через раз в школу ходили. Польща завьот
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024