Дубове: громадянин Росії живе у селі і заявляє, що зневажає Україну та її народ

29 Грудня 2016, 14:18
8241

Неприпустимі висловлювання на адресу нашої держави висловив мешканець села Дубове Ковельського району Петро Об’єдков (на фото – разом із дружиною Валентиною), який є засновником та головою правління громадської організації «Відродження культурної спадщини Волинського Полісся». При цьому він зізнався, що є громадянином Російської Федерації.

На своїй сторінці у Facebook росіянин Петро Об’єдков, який розмовляє російської мовою, опублікував розлогий україномовний допис: «Інтригуючі вибори Голови Дубівської ОТГ».  

«На цих виборчих перегонах мені запропонували стати агітатором Н.Д.Тхоржевської, яка балотувалася від партії «Укроп» на посаду Голови Дубівської ОТГ. Я погодився… Агітаційну кампанію мені було проводити дуже цікаво… Перемогла партія злодіїв. Яка громада, така і влада… активістка Левчук Н.П. нацькувала на мене поліцію, що наче я не допускаю на вибори бабуль і чіпляюсь до виборців з агітацією. На мене написали виборці заяви!... Ось демократія і справедливість по-українськи!...» – пише Петро Об’єдков.

Він часто-густо фігурує на світлинах в білій вишиванці, синьому поясі та червоних шароварах. На перший погляд – український народний костюм. Однак черговість розміщення кольорів згори до низу практично відтворює кольорову гаму російського державного прапора-трикольору – так званий «БЕСИК» (БЕлый-СИний-Красный).

У дискусію з автором вступив голова Ковельської районної ради Андрій Броїло, який підтвердив, що на Ковельщині учасники виборчих перегонів застосовували заборонені законодавством і мораллю методи. У відповідь Петро Об’єдков каже, що замість суворого дотримання і виконання законів тут бачить страх. Мовляв, ось і вся ваша мильна демократія, від якої сім’ї розпадаються, коли дружина проміняла чоловіка на роботу, то про яке виховання яких громадян йде мова.

Петро Об’єдков стверджує, що їде жити у Москву.

«Ваша так звана демократія це демократія африканців з племені момбо йомбо гнила наскрізь… Після цих виборів я перестав поважати Україну та її народ. Тут конкретне болото», – заявив він.

«Гідність може втратити лише людина. Громадянин може втратити лише громадянство. До того ж, Петро Об’єдков у полеміці з вами заявив: «я перестав поважати Україну та її народ», то він – голова правління ГО «Відродження культурної спадщини Волинського Полісся» – хто: людина без гідності, чи не громадянин?» – поцікавився ковельчанин Сергій Товкач у Андрія Броїла.

Однак голова Ковельської районної ради, як то кажуть, «на зв’язок не вийшов».

«Усі враження – зовнішні!... Чому так? Дискусія з Андрієм Петровичем, зокрема її останні слова, спонукають задати питання: Об’єдков Петро Олександрович сам то голосував? А відтак, чи має він українське громадянство?» – зауважив Сергій Товкач.

«На жаль, я громадянин РФ, який 5 років, як повернувся на Батьківщину і поки не маю громадянства України. Видно так його і не отримаю. Доля!» – признався Петро Об’єдков.

«Чи не здається вам, що своїми незаконними діями ви підставили пані Наталію Тхоржевську і партію «УКРОП», які на додачу в звинуваченнях у підкупі виборців отримали довісок в агітації громадянина країни-агресора?» – допитувався Сергій Товкач.

«У мене є вид на проживання, тому цим питанням я і не цікавився. Та Ігор Пініс знає, що я громадянин РФ», – зізнається Петро Об’єдков, згадавши голову депутатської фракції «УКРОП» у Ковельській міській раді Ігоря Пініса, який нещодавно на публічні закиди переконував, що ні він, ані його міській осередок партії «УКРОП» не причетні до підкупу виборців у Дубівській об’єднаній громаді.

«По Ковелю я їжджу на машинах з російськими номерами», – додає Петро Об’єдков.

«Подібні письмові зізнання в прямому порушенні виборчого законодавства країни перебування, ще й з зазначенням, що голова Ковельського «УКРОПу» Ігор Пініс знав про ваше іноземне громадянство і не запобіг правопорушенню?» – дивувався Сергій Товкач говірливості росіянина.

«Я вирішив, що це нормально… Можливо я переступив українське законодавство, але я бажаю для України світлого майбутнього. А поки я бачу африканську країну, яка населена племенами. Ви навіть елементарного не зрозуміли, що моя дружина, директор школи, районний депутат боїться вашої гребаної демократії. Ви навіть не розумієте про що йде мова… тут нема демократії, нема держави… До чого ви докотилися!!!??? Ви гниле суспільство», – «рубонув» наостанок Петро Об’єдков.

Варто зауважити, що дружина пана Петра – Валентина Об’єдкова з 1 вересня 2015 року працює директором загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. у приміському селі Вербка, є депутатом Ковельської районної ради, входить до фракції ВО «Батьківщина», членом цієї партії перебуває з 2000 року. 

Коментарі
29 Грудня 2016, 17:03
Крах російського резидента!
29 Грудня 2016, 17:41
А іншого виходу, крім як їхати в Москву, в цього доморощеного популіста - демократа і нема! Бо завтра - судове засідання, щодо розірвання шлюбу. Нарешті п. Валентина, як і більша частина Вербки зітхнуть з полегшенням! Як він і так, бідолага, жив в "африканській країні" стільки років!
29 Грудня 2016, 17:58
депортіровать
29 Грудня 2016, 18:26
А той ОГРИЗОК в чомусь правий...ми інколи воліємо "з'їсти" одне одного...
29 Грудня 2016, 21:57
Зізнався.... учому зізнався, що це, злочин, бути громадянином іншої держави, а жити, де хочеш? Тоді наших таких злочинців у Росії, Португалії, Прольщі, Італії - мільйони, але ніхто не &quot;зізнається&quot;, що він українець. <br/>Та що з людьми робиться, країною керують іноземні пройдисвіти або свої масони без роду-племені, а нацистська пропоганда задурманила голови людям так, що сам факт, що росіянин живе АЖ в Дубовій - надзвичайна подія і путінські інтриги.<br/> А Товкачик ще дзьобика розкриває, щась там нявкає за Тхоржевську? Результа голосування по Дубовій чітко продемострували, хто за популістів, а хто за адекватних, розумних керівників громади.
29 Грудня 2016, 22:40
бандерні вже вороги мерещаться на кожному кроці. Сказала людина правду у вічв і ось результат -агент кремля. А може агенти кремля якраз ті. що зараз знущаються з народу як хочуть?
29 Грудня 2016, 23:31
Він часто-густо фігурує на світлинах в білій вишиванці, синьому поясі та червоних шароварах. На перший погляд – український народний костюм. Однак черговість розміщення кольорів згори до низу практично відтворює кольорову гаму російського державного - автор статті ти дидіб і г*ндон
29 Грудня 2016, 23:32
Так звана тобою &quot;надзвичайна подія&quot; не в тому, що росіянин живе АЖ в Дубовій, а що цей громадянин РФ паплюжить своїм язиком Україну! То де тут &quot;путінські інтриги&quot;?! Манкурту ти довбаний!
30 Грудня 2016, 00:14
Як же я люблю, коли в кацапів істерика! А тут їхню ганчірку опісалі )))
30 Грудня 2016, 00:17
Бути громадянином іншої держави не злочин. Злочином є зневажати закони держави, яка іноземця пустила на свою територію. Цей дивний закордонний типу патріот обпаплюжив не лише Громаду села Дубове, назвавши її злодійською. Він назвав дикунами усіх Українців! А Україну болотом! Чого варта його показушна вишиванка вкупі з шароварами, коли під ними чорна ненависть до українського? Публічно плюнути в лице українського народу лише за те, що сільські люди написали на нього заяви, як на порушника закону про вибори, є проявом патріотизму? Справедливо люди написали. Бо іноземний громадянин не має право агітувати в чужій державі. А цей агітував. Сам признався. І не раз. Може в Італії, Португалії чи Польщі з Росією вкупі чужоземець може топити за місцеву політичну партію і її кандидата? Як би не так. Хіба може після цього мігрант-перекотиполе закликати до верховенства українського закону, сам грубо порушуючи закони України?
30 Грудня 2016, 00:23
А що ж залишається робити друзякам обглоданого обєдкова з ГО &quot;Майдану гідності&quot;? Обісралися вони з землями навколо Світязя, а тепер ще й пригріли ідеологічного диверсанта-москаля!
30 Грудня 2016, 00:37
А що головний Укроповець Пеныс заодно з росіянином?А деж його &quot;патріотична&quot;свідомість?Потрібно повідомити обласного-заграничного шефо про непорядок у лавах зелених.Нехай запитає куди стільки &quot;бобла&quot;просрав його прислуга.?
30 Грудня 2016, 00:50
Такі,як головний УКРОПівець, і взагалі УКРОПи в Ковелі,то це якийсь айсберг,вони молодці. Такої мощі депутатів,ще не було .Саме завдяки ним влада почала менше красти,але зауважте,що їх тільки 5.
30 Грудня 2016, 00:53
А ти і тобі подібні, недолугий, не паплюжать своїми язикми Росію? Ще й слиною бризкаєте? Різниця в тому, що ви це робите тут, де вам ніщо не загрожує, більше того, вважається правилом хорошого тону. Хотілось би почути, чи насмілився б ти свого поганого писка відкрити в Росії. А цей чоловік явно не боягуз, в оточенні осмілілих нациків не боїться казати, що думає. До речі, він нічого антизаконного не сказав, по суті - все правда, яка нацикам ріже вуха.<br/> А як же тоді щодо свободи слова і плюралізму? Ви ж пхаєтесь у Європу, а там це є основними свободами. Що ж ви затикаєте рота інакодумцям, а самі маєте нахабство і забороняєте комунізм. Та ви в сто крат гірші, бо ще й країну довели до ручки.
30 Грудня 2016, 01:03
Що тобі поганого зробив Ігор,що подобається писати замовні статті.Як писав один дописувач,певно,що УКРОПИ не дають владі красти,тому,і не угодні.Якщо,про їх пишуть ,то вони однозначно чогось варті.На банду Кіндера працює ціла армія,а вони працюють самі,і всі в політиці нові люди,чесні люди.
30 Грудня 2016, 01:09
21.12 ровно в 15 часов один як сказав Кіндер сайт написав на заборі @Того ж дня на сторінці «Справедливості» з’явився пост (подаємо без змін): «Знайомтесь, це Об’єдков Петро Олександрович. Подейкують, що Петро здійснює підкуп виборців. Сьогодні на Петра поліція склала протокол за те, що він агітував біля виборчої дільниці села Вербка за кандидата від Укропу. Петро є громадянином Російської Федерації і працює агітатором у Укропі на виборах до Дубнівської ОТГ. ЗАДУМАЙТЕСЬ ЗВІДКИ ГРОШІ У УКРОПІ!!!». <br/>Днями на редакційну скриньку нашого видання надійшов лист від Петра Об’єдкова. До слова, він є головою правління громадської організації «Відродження культурної спадщини Волинського Полісся».<br/>«На цих виборчих перегонах мені запропонували стати агітатором Н. Д. Тхоржевської, яка балотувалася від партії «Укроп» на посаду голови Дубівської ОТГ. Погодився, бо бачу, що для населення Ковельщини і Волині «Укроп» робить добру справу: допомагає школам і окремим громадянам», – пише Петро Об’єдков.<br/>Завдяки фонду «Тільки разом» у Вербській ЗОШ І-ІІІ ст. з’явилися 4 швейні машинки; мій однокласник по Вербській початковій школі мав онкозахворювання, на лікування грошей не було, а «Укроп» оплатив його операцію!@<br/>Йопт. Ну нада же! А чого то «Укроп» не оплатив операцію якомусь больному в любому селі де случайно не було ніяких виборів з укропцями? А чого «Укроп» не купив швейні машинки якійсь другій школі в любому селі де случайно не було ніяких виборів з укропцями? На заборі написали дальше @Під час аналізу цих даних виникає питання: якщо УКРОП купував виборців, то чому ж не виграв ці вибори? А можливо, таку «правдиву» інформацію поширювали зовсім інші кандидати, аби в такий спосіб відвести підозру від себе?..@ Їтіть калатіть! Так УКРОП не виграв ці вибори бо мав таких от об’єдканих агітаторів. Розсікає тачка з расєйськими номерами і агітірує. Народ і не клюнув.
30 Грудня 2016, 01:13
Чесно кажучи,не всі там і в укропе працюють.А та доктор то слушаєт то кіндєра.Із їх команди,двох я би взяв в свою лодку А....Г.... І.....а сладку парочку Н....та К....вибросив би.
30 Грудня 2016, 01:16
А ти не плутай свободу слова і плюралізм з обсир@ням України! Цей муд@к з паспортом РФ паплюжить мою державу і йому за можна було би й пику набити, бо якби в росії хтось з паспортом України подібне б вякнув публічно, то його би закопали в землю в кращому разі. А в Європу ми не пхаємось, бо ми і так живемо у Європі. Не подобається тобі України - геть звідси, їдь разом із своїм дружбаном Обгризковим в ординський край, до Московії.
30 Грудня 2016, 01:26
не паскудьте УКРОПІВ,щоб ви не говорили,вони в Ковелі зробили найбільше за всіх.В жодній зі всіх каденцій не було таких,які би не лягли під Кіндера,а вони поки що тримаються,надіюсь,що їм все вдасться.
30 Грудня 2016, 01:30
Якщо би наші люди чесно голосували,то Кіндер точно не проканав би,а так,його голова комісії порішала.
30 Грудня 2016, 01:37
Та нічого вона не порішала! Кіндер провів вибори сам для себе, а щоб не було проколу як після виборів з Васінович, то взяв на голову комісії дивну &quot;на голову&quot; жінку з своєї партії, яка і рот боялася відкрити без команди Кіндера і в законах не розумілася. Навіть першу сесію толком провести не могла, опозорилася і сама і Кіндера підставила.
30 Грудня 2016, 01:41
Ти точно хворий... Де ти, кажеж, живеш? В сраці? Полякам нужники миєш та італійським сеньорам дупи підтираєш?<br/> Дивись, щоб твоя ж злоба і ненависть тебе та й не задушила, убогий.
30 Грудня 2016, 01:44
То хто прийде 30 грудня на суд на 9:30 (суддя Наваляний). Обєдков запрошував. Жінка подала його на розлучення. Поговоримо з цим типом, що він написав :&quot;Моя жена оказалась обычной проституткой, которая жила со мной 6 лет ради денег.&quot;
30 Грудня 2016, 01:53
Я живу і працюю не в Польщі, не в Італії, а в Ковелі, а ти чудище де? Перемив всі нужники за кордоном? А тепер бери валізу, топай на вокзал і їдь разом з Обгризковим в Московію. Дайте нам нормально жити! Як же ви кацапи вже надоїли українцям. Дої.б.ться краще до китайців.
30 Грудня 2016, 01:57
Як співає народний артист України Степан Гіга...памятайте лишень домовина немає кишень.Колись наїдяться ,хлопи там воюють,а такі суки,як кіндери і їм подобні грабують Україну.
30 Грудня 2016, 10:11
А ви люди добрі вкурсі що укроп в ковельському районі очолює рецедивіст жора і він ще депутат райради, отак а ви з укропа героів ліпите, геть здуріли. А в ковелі типу чесні укропівці аж живіт зі сміху трісне, набір шизофреніків які мріють дорватися до корита і самим з цього корита жерти, але я спрогнозую що ця трава то наступних виборів недожива, в ви електорат будете голосувати за якусь типа руну, виж головой не думаєте, хоча в дубовій подумали
30 Грудня 2016, 11:51
так,Жорик рецедивіст,але він курує район,і його я надіюсь повинен Палиця розкусити.А якщо вони не бачать,що Георгій їм робить тільки шкоду,то це вже інше питання.Він відкрито працює на партію влади,з якою чесно воює УКРОП.Я надіюсь,що там досить розумні люди і виводи будуть дуже швидко.Я за їх не голосував,але вони в області лідери,яких варто підтримувати.
30 Грудня 2016, 12:05
А Товкач,що в мери хоче.Не було чути.щось довго,він напевно хоче від УКРОПА іти на вибори,чи переймається чому не пройшла Тхоржевська.Танцює пан Сергій там де вигідно,що вже Кошарук не друг,він треться завжди біля влади.Сьогодні підтанцьовує Кіндеру,а завтра буде інший мер,він буде грати другу скрипку.Я тебе друже добре знаю,не строй з себе казна що.
30 Грудня 2016, 12:44
Та друг мені Кошарук, друг. Як і Шевчук - друг. Як і Бойко - друг. І Кіндер - друг... І Пініс з Тхоржевською у Фейсбуці в друзях... Список друзів відкритий. Не ревнуй.
30 Грудня 2016, 12:56
А що означає три крапки після Кіндера друга....певно найкращий тому що,у руля,не гніви душею Сергію. А інша справа,що ти підтанцьовуєш там,де тобі зручно.
30 Грудня 2016, 13:38
Три крапки означають незакінченість. відкритість у майбутнє когорти друзів. На Кіндерові, сподіваюсь, цей перелік не закінчиться. Дивно, коли формальний коментар з приводу громадянства мешканця одного з приміських сіл викликає в деякого читача асоціацію з виборами у Ковелі на посаду мера! Кажеш, знаєш мене, то якщо так - мусиш знати, що з усіма переліченими особами, котрі займали посади мерів у мене, в часи їхнього головування були стосунки, які важко назвати &quot;підтанцьовкою&quot;. Я, як Товкач, їх товк, регулярно і продуктивно. На сесіях, виконкомах, судах, мітингах, страйках. Непрості були стосунки, однак, випливали вони не на якійсь особистій неприязні, а грунтувались на протиріччях бачення тих чи інших процесів у місті, як з мого боку мене, так і з їх позиції. Не забував, при цьому, їм повторювати: каденція досить швидко закінчиться і життя в стосунках розставить крапки над &quot;і&quot;. Двадцятилітня історія взаємостосунків з &quot;першими&quot; міста доводить, що дуже легко зробити з друзів - ворогів, а непросто з ворогів друзів. Можу ствердити, що мені вдалося зробити, можливо, не з ворогів, а з жорстких опонентів - когось другом, когось товаришем, когось приятелем. Можливо, між собою ці, нинішні мої колеги, не зовсім товаришують? Але це поправимо. Якщо почати слухати один одного. Я готовий вас об'єднати на користь місту. Якщо перефразувати одну сентенцію, то можна сказати: Товариш мого товариша - мій товариш. Отаким є моє бачення стосунків гри &quot;другою&quot; скрипкою. Це ж не остання скрипка в міському &quot;оркестрі&quot;, правда? Навіть така невмотивовано гостра, у декого, реакція на невеличкий коментар щодо дубівських перипетій це стверджує і понині. Не ревнуй!
30 Грудня 2016, 17:24
А ти, голубе, крім майданутих, як ти, приповідок &quot;чемодан, вокзал, Москва&quot; ще що небудь знаєш? Мабуть, що ні. Через те тебе й ПАольшу не пускають нужники мити. А в Росію боїшся їхати, бо підарську натуру зразу збагнуть. <br/> До речі, з наступаючимтебе, приморе, &quot;год петуха&quot;, ваш, підарський рік. Хороших тобі коханців у Гейропах, і хорошого прента в дупку.
30 Грудня 2016, 17:24
А ти, голубе, крім майданутих, як ти, приповідок &quot;чемодан, вокзал, Москва&quot; ще що небудь знаєш? Мабуть, що ні. Через те тебе й ПАольшу не пускають нужники мити. А в Росію боїшся їхати, бо підарську натуру зразу збагнуть. <br/> До речі, з наступаючимтебе, приморе, &quot;год петуха&quot;, ваш, підарський рік. Хороших тобі коханців у Гейропах, і хорошого прента в дупку.
30 Грудня 2016, 18:05
Жодних аргументів, вилупок орди, в тебе немає проти Українців, як крім &quot;не пускають в Польшу&quot; і &quot;боїшся їхати в Росію&quot;. Моя держава - Україна, а в манкуртів, як ти, ні національності, ні країні! Обернися ганчіркою-триколором і йде до Путлера, там &quot;демократія&quot; і &quot;плюралізм думок&quot;.
30 Грудня 2016, 18:32
Сергій Володимирович був одним з тих,які захищали простий народ.Люди це добре памятають,і при нагоді сподіваюсь проголосували б за нього.А заздрять ті котрі відчувають ,що Ви сильний політик.У нас є депутати,які в сильній команді,але якби Товкач йшов у мери,то вони його підтримали б однозначно.
30 Грудня 2016, 18:37
Твоя держава, убогий, не Україна, а єврорегіон &quot;Буг&quot;. Платятьтобі ті, що хочуть будь-що розвалити економіку України, землі прихопити а залишки тих, що ще не чухнули в мандри по європах за кращею долею, пер6етворити у папуасів, які працюватимуть на плантаціях з вирощуваною ГМО соєю за копійки, та ще приказуватимуть; &quot;Дякуємо, паночку, що сі не допустили москалів&quot;.<br/> Проти України, кончена ти падлюко, яка не знає, кому продатись, у мене та багатьох інших нормальних людей, нічого немає і бути не може, бо це НАША країна, де ми родились, виросли, живемо і працюємо.<br/> На жаль, видно від позашлюбних союзів, особливо з представниками неповноцінних, по вашій нацистській ідеї, націй, народжені такі вилупки, як Ти. Характерні ознаки виду:<br/>- камуфльована форма незрозумілого походження;<br/>- слина на морді;<br/>- шалені очі;<br/>- надірваний від кричалок голос;<br/>- один і той же словесний понос;<br/>- щоденні відвідинигуртівень, де продають дешеві цигарки і машини на польчьких номерах, які курсують через кордон;<br/>- відсутність будь-яких записів у трудовій книжці;<br/>- перші починають святкувати рік пєтуха.<br/> Слава Україні! Геть тупих недоумків, які її руйнують!
30 Грудня 2016, 18:40
Прикро за Валентину Миколаївну, на чиє ім'я впала величезна ложкя дьогтю! Хороша людина, вчитель і напевно директор також!
30 Грудня 2016, 18:56
Або ви сама Валентина Миколаївна, або щось сплутали... Ще рах уважно дивіться результати голосування. Тільки не треба казати, що результати сфабриковано Путінськими агентами. Покійна Софія, царство небесне, дійсно мала у Дубовій і повагу і вплив. Але не ця...
30 Грудня 2016, 19:29
А чи не ваших синів на Вербкі ввечері ,поліція затримувала в масках і протиагітаційними листівками??? Та їдьте нафіг куда хочете... Змиріться вже,пролетіла ваша Тхоржевська як &quot;фанера над Парижем&quot;
30 Грудня 2016, 19:46
С удовольствие прочитал статью и комментарии к ней. Статья сплошное вранье. Читайте оригинал на странице Андрея Бруила если он еще не стер. Моя статья чисто аналитическая. И если вы зайдете на мою страницу в ВК или Фейсбуке, то увидите, что я за 5 лет делал для Украины. А вы это делали, горе патриоты? Да я возмущен, что сейчас будут репрессии против моей жены из-за меня. Уже конкретный разговор с Белого дома пошел. И это вам не напоминает 1937 год? На жаль я прав!
30 Грудня 2016, 19:53
После этой статьи у меня выросло количество друзей. Люди тянуться к здоровому! Я пишу на русском, но разговариваю на украинском языке.
30 Грудня 2016, 21:15
Ты, Петр,пиши,как хочешь, разговаривай, как хочешь, вопрос в том, кто ты есть. Если ты -это действительно ты, значит молодец, правду-матку в глаза нашим местным врезал, а то за...ли со своей &quot;Україна понад усе, москаляку на гілляку та ін.&quot; В нынешнее время - это дикость и средневековье, то, от чего Германия избавилась в 1945 через поражение в войне. Социалистический лозунг о том, что человек -человеку друг ибрат, сейчас не приветствуется и запрещается, а жаль.
30 Грудня 2016, 21:26
Ми тебе нехочемо бачити в нашому селі!!! Ти нерозумна людина,яка заважає спокійно жити.Ми тобі скинемося на бензин,бо чули ,що втебе немає грошей на дорогу!
30 Грудня 2016, 21:55
Вербка! Вам вольготно жилось до меня. Я пришел и у вас возникли проблемы. Потому, что не даю грабить свой народ. А за бензин не надо переживать , бак уже заправлен. У меня проблема с сердцем.<br/>И с чего вы решили, что это ваше село. Это мое село!
30 Грудня 2016, 21:57
Вербка! Вам вольготно жилось до меня. Я пришел и у вас возникли проблемы. Потому, что не даю грабить свой народ. А за бензин не надо переживать , бак уже заправлен. У меня проблема с сердцем.<br/>И с чего вы решили, что это ваше село. Это мое село! Я публикуюсь под своим именем, а вы этого боитесь!
30 Грудня 2016, 22:43
У тебя проблема с сердцем? C мозгами!
30 Грудня 2016, 22:58
чув, шо бензин роздаєте на халяву? Де, хто, скільки? з задоволенням запишусь хоч в ангольську розвідку, щоб побачити, як такі жлоби, як наша нація, щось комусь даром дасть. Скоріше продасть рідного батька.
30 Грудня 2016, 22:58
Андрея Бруила нет, есть председатель ковельского РГА - БРОИЛО АНДРЕЙ ПЕТРОВИЧ
30 Грудня 2016, 23:17
Та один х..., чи Броїло,чи Бруїло, чи Х....ло. Толку ніякого, одне ля-ля. Нагадує союзні часи з &quot;одобрям&quot;, різниця у тому, що матеріальних можливостей підкріпити обіцянки немає. Все уже украдено до нас.
31 Грудня 2016, 00:06
Якщо точно, то Броїло голова райради, а не РДА. Голова РДА Козак В.Т.
31 Грудня 2016, 00:11
у нас район двоголовий.як герб московії
31 Грудня 2016, 09:52
Ви говорите про людину якою потрібно пишатися. Людина, яка не боїться нашого гнилого суспільства. Чого наша держава і ми добились за 25 років - нічого! А він побачив і не злякався це сказати. Він дійсно справжній патріот України. Дійсно йому не поталанило з дружиною яка підло зрадила йому. Це позор нашого села. А вона депутат і директор школи. Як вона може і чому виховувати наших дітей? Це страшна людина при владі! Ми, його односвельчани, пишаємось ним!
31 Грудня 2016, 10:27
Есть мужчины. Есть мужики. И есть просто....писюноносцы..
31 Грудня 2016, 12:00
Це подружжя я знаю майже рік. Пан Петро справжня ЛЮДИНА, патріот України. Він для нашого народу робить важливу справу. А ви його хочете заплювати. І мені дуже прикро, що пан Петро покидає Україну. Надіюсь, що пані Валентина зрозуміє який ганебний вчинок вона зробила, схаменеться і верне свого чоловіка в дім до себе і дітей.
31 Грудня 2016, 12:02
Вона з корнійчуком путається. Сама бачила.
31 Грудня 2016, 12:22
Діти пана Петра проживають в Москві. Чоловік , який живе на кошти дружини , а всім розказує байки - не потрібен.
31 Грудня 2016, 12:27
У меня пенсия 8 000 грн. и на какую з/плату я живу?
31 Грудня 2016, 12:28
У меня пенсия 8 000 грн. и на какую з/плату я живу? У нее 5 000 грн.!
31 Грудня 2016, 12:40
Снегурочка прошу зайти ко мне в личку.
31 Грудня 2016, 12:45
Ах-ХА! Це просто цифри і слова! Ви кожну свою нову дружину, з якими розлучались, обпльовували, розпускали плітки, ображали по вже заготовленому сценарію, це саме відбувається зараз і правда &quot;передвиборна і післявиборна&quot; тут ні до чого .
31 Грудня 2016, 12:57
Анонисту! А мне не надо распускать сплетни. Люди с мозгами и сами видят ее поступки, которые им не нравятся. Она сама себя опустила ниже плинтуса. У меня одна задача - эвакуироваться домой. И я пытаюсь восстановить свое здоровье, чтобы уехать. Она для меня умерла!
31 Грудня 2016, 13:41
Зайшов на сторінку П.Обєдкова і прочитав весь текст його писанини, бо журналісти зробили з неї лише один абзац. І добре, що не передрукували повністю той маразм. Чоловіка навіть одягається під прапор РФ. Який з нього патріот України?! Про що ви говорите? Саме через таких засланих &quot;казачків&quot; у нас відібрали Крим і йде війна на Донбасі. Він вважає, що написав &quot;аналітичну статтю&quot;. Оббрехав своєю писаниною все село, дружину назвав простітуткою. Який же ти &quot;бойовий офіцер&quot;, коли дозволяєш таке патякати про жінку, навіть якщо вона і скурвилась, то хіба можна виносити це на публіку?! Дурень ти, Петро Объедков! Їдь вже скоріше до Москви! Там демократія, там поважають права людини, там вибори проходить демократично, там влада не грабує народ, там немає репресій і ніщо в Росії не нагадує 1937 рік!
31 Грудня 2016, 13:45
Надежда! Видишь, что люди пишут. С сентября я на ней подцепил венерическое заболевание. Я избегаю с ней половых связей. Она мне рассказывает, что это молочница, но это не пахнет молочницей. Как человек она паскуда. И с ней я прожил более 5 лет! Я ей верил, я ее любил и тут такой облом.
31 Грудня 2016, 14:04
тут треба не серце лікувати, а голову, хоча як можна вилікувати шизофренію?!
31 Грудня 2016, 14:18
Народ! Да не пошли бы все туда. Нормальные люди мне благодарны заходят в дом, приезжают с Ковеля благодарят за слово правды властью люди не довольны. И я единственный, что это озвучил. Вы дождетесь своего Майдана!
31 Грудня 2016, 14:33
12:04 31.12.2016 Сторонний.тут треба не серце лікувати, а голову, хоча як можна вилікувати шизофренію?!<br/>Я ежегодно прохожу диспансеризацию и имею право на пользование нарезным оружием, тебе даже пневматику не доверят. Поэтому лежи на диване и гавкай как Тузик.
31 Грудня 2016, 15:04
після твоєї писанини найкраща диспансеризація для тебе в Ліпінах
31 Грудня 2016, 15:19
Пан Объедков на 30.12.2016 года приглашал всех в суд- на развод с женой, сам не пришел, зато у суда попросил 3 месяца для примирения с женой.......ха-ха-ха
31 Грудня 2016, 15:52
люди, невже ви вірите в бредятіну старого маразматика? це маніпулятор і егоїст. Скоро Новий рік, а ви ще дітей приписуєте до цього бруду.
31 Грудня 2016, 16:45
І правільно зробив, що не прийшов в суд. А ви там всі приготовилися сжерти Миколаївну! Він поступив дуже грамотно.
31 Грудня 2016, 16:59
Люди! Невже ви дійсно вірите &quot;житель вербки&quot;, &quot;мати дітей&quot; це всі брехуни. Дійсно він пожила людина і від зради дружини хоче поїхати до дому. Вона не гідна йому дружина. Тому таку зраду самої близької людини він не зміг пережити. Тут все дуже зрозуміло.
31 Грудня 2016, 17:50
Нічого тут не зрозуміло. Ви називаєте всіх брехунами, а він ніби чиста свята людина. Щось тут не так. Треба було йому таки в суд прийти, раз пише про неї гадості і підтвердити, що підтримує розвод. Чого не прийшов? Злякався, що можуть натовкти пику?!
31 Грудня 2016, 17:50
Чи шаровари красні не знайшов?
31 Грудня 2016, 18:11
&quot;Нічого тут не зрозуміло. Ви називаєте всіх брехунами, а він ніби чиста свята людина. Щось тут не так. Треба було йому таки в суд прийти, раз пише про неї гадості і підтвердити, що підтримує розвод. Чого не прийшов? Злякався, що можуть натовкти пику?!&quot;<br/>Просто забуув!
31 Грудня 2016, 18:22
Всі останні коменти - найбільший маразм, який будь-коли читав. Мужик правий, ця країна дійсно хвора, а народ за 2 роки подурів і шизонувся повністю.
31 Грудня 2016, 18:43
До чого тут &quot;ця країна&quot;? Найбільша шиза, коли чоловік гадить на свою жінку причому робить це публічно. Аморально!!! Це справді маразм, який важко де ще знайти. А ти Объедков каже ж, що забув про суд? Ти ж сам на нього людей запрошував! І знову брехня пішла по селу...
31 Грудня 2016, 18:45
&quot;Всі останні коменти - найбільший маразм, який будь-коли читав&quot;. Так їх тільки Объедков і писав! Передивись ще раз.
31 Грудня 2016, 22:04
Любители натовкты мне пыку приезжайте в с.Вербка, дом 36А. Нет проблем!
01 Січня 2017, 14:52
Кацапи всі сепери
01 Січня 2017, 19:12
ВОИСТИНУ, МИР ПОТИХОНЬКУ СХОДИТ С УМА, СУДЯ ПО ВАШИМ &quot;ЗАПИСКАМ ИЗ СУМАСШЕДШЕГО ДОМА&quot;!
01 Січня 2017, 19:12
ВОИСТИНУ, МИР ПОТИХОНЬКУ СХОДИТ С УМА, СУДЯ ПО ВАШИМ &quot;ЗАПИСКАМ ИЗ СУМАСШЕДШЕГО ДОМА&quot;!
01 Січня 2017, 20:00
як жопа гріється, бабки мутяться то все добре, а як шось не так, то всьо, істєріка, держава ху*ня і всі пі*араси!!!
01 Січня 2017, 23:26
Ключове слово - &quot;який розмовляє російською&quot;. Це злочин. Та йо.... же вашу, подивіться новини з АТО, там що з однієї сторони, що з іншої - всі &quot;по-русски&quot; чешуть і клянуть один одного. Хто з ким воює?
02 Січня 2017, 10:37
Хочу хліб по 16 копійок
02 Січня 2017, 13:33
&quot;Ключове слово - &quot;який розмовляє російською&quot;. Це злочин.&quot; Причому тут ЗЛОЧИН? Людина розмовляє виключно російською і раптом грамотно пише велику статтю українською мовою. Як таке може бути?! Це ж не він написав!
02 Січня 2017, 21:50
ти свой дом називай а не чужой
03 Січня 2017, 17:15
Петька ! Не ганьби своїх покійних батьків . Вони були дуже хорошими людбми . І в кого ти такій вдався ( весь из себя )
03 Січня 2017, 17:17
Петька ! Не ганьби своїх покійних батьків . Вони були дуже хорошими людьми . І в кого ти такій вдався ( весь из себя )
03 Січня 2017, 22:23
Твій дім не 36а в який ти прийшов на все готове і смієш називати своїм будинком, а курник який ти построїв з чужих досок і хваливишся всім сараєм який ти построїв позорище.
03 Січня 2017, 22:23
Твій дім не 36а в який ти прийшов на все готове і смієш називати своїм будинком, а курник який ти построїв з чужих досок і хваливишся всім сараєм який ти построїв позорище.
04 Січня 2017, 12:40
УВАГА НОВА СТАТТЯ обєтков юєжаєт в Курнык,
05 Січня 2017, 10:30
І сиділи за однією партою! Після школи наші шляхи розійшлися. Він поступив в училище і після закінчення його, як відмінника, направили служити в Москву. В ті часи туда відбирали тільки найкращих спеціалістів. Аби ви знали де він служив, з якими людьми дружив і шампанське пив, то зрозуміли би, чим він керується в житті. Його гасло було: Я, як офіцер, в неоплатньому боргу перед моєю Україною. На пенсії займається бізнесом, прибуток не кладе собі в кишеню, а вкладає в розвиток культури на Волині. Пробував побудувати &quot;Культуний центр Волинського Полісся 19 століття&quot; в Ягодині. Але Путін спутав всі його і ще мілліонів російських бізнесменів плани. Мене як будівельника возив для консультацій на &quot;Хутір Ягодин&quot;. Задумайтесь, що він кидає в Москві сите життя, квартиру, дачу, дітей, онуків і їде жити в своє рідне село. Знайомиться з Валею, про яку він говорив, що це його Україна. Як сценаріст пише сценарії свят. Свою дружину хвалить як літературного редактора, бо він 40 років писав і розмовляв російською і багато українських слів просто не памятає. Як режисер організовує проведення цих свят. На свої кошти купляю, або виготовлює костюми, купляє спортивне знарядя для проведення конкурсів. І як артист приймає участь в проведенні. Я думаю, що ви також це робите! А які гарні статі виходять в нашій газеті &quot;Вісті Ковельщини!&quot;, за його підписом. Я надіюсь у вас їх більше і вони кращі. На все це його вдохновила Валентина - моя Україна, так він хвалив її. Як Юда продав І.Христа за 30 серебряників, так і вона продала його за якісь гривні. А виновата існуюча система. Партія яка перемогла на виборах звільніє з посад членів іншої партії, а тут ще чоловік захищає Укроп і критикує Безеку. Всі зрозуміли, що Валентині, яку вибрав коллектив школи, директором не працювати, не залежно від того справляється вона з своїми обовязками чи ні! Я уявити не міг який удар в його серце завдала Валя. За день до його від'їзду, я випадкову зустрів його в ценрі міста і не впізнав його. Пишуща здоров'ям і єнергією людина постаріла за 5 днів. Сусідці! А про курник він завжди казав, що його побував їх синок Віталік, йому не рідний! А він тільки керував і фізично допомогав, вчив чужу дитину працювати!!! Ще я б повірив, що він дійсно прийшов жити в хороми якби не був в тих &quot;хоромах&quot;.Пять років назад він покликав мене на його &quot;новосілля&quot; в Вербці. Ящо ви це називаєте хоромами, то я уявляю в якій помойці ви живете. А ви тут всі говноплюї не гідні навіть його ногітка на мізінці. Мені дуже прикро, що він поїхав в Москву. Якщо Валентина не верне його, то це буде дуже погано для всіх нормальних, морально здорових людей. Це її обовязок показати всім, що вона гарна людина. І я знаю, що село з радістью прийме його повернення. Покидькам це не сподобається. Якщо він зміг доїхати живим, бо мав дуже кепський вигляд. А громадськість Вербки повинна відстояти Валентну від Безеки та його керівника, поки вони будуть при владі.
05 Січня 2017, 11:27
Обьедков не пиши сам про себе в коментарях, не позорся! точно сценарііііііст!<br/> І на &quot;новосіллі&quot; на Вербці я в тебе НЕ БУВ ніколи! не бреши людям!
05 Січня 2017, 13:05
&quot;На свої кошти купляю, або виготовлює костюми, купляє спортивне знарядя для проведення конкурсів. І як артист приймає участь в проведенні.&quot;Та він вдавився якби купував за свої кошти!!! Обьедков залиш Вербку в спокої! А Валентина гарна, розумна жінка та мама, в якої в житті все буде гаразд, без старого маразматика. А синів ВОНА виховала самостійно!!!!!!
05 Січня 2017, 16:28
Нормальний петро мужик
05 Січня 2017, 16:44
Микола, який разом з ним вчився в школі. Цей текст перевести на російську звучить краще і менше помилок. Микола, який разом з ним вчився в школі. Читайте що пишите.
05 Січня 2017, 17:16
Петька! скільки в тебе псевдонімів? ще Саню придумав, півдня вичікував, щоб комент написати.
05 Січня 2017, 17:33
Петро та ти реально ЛОХ!
05 Січня 2017, 19:37
Ну наконец дождались. Я снова на связи. Вчера за рулем, при очень плохих метеоусловиях, провел 17 часов и только под утро вернулся домой. Обплевуют меня трое верноподданых местной власти. При нормальном раскладе, как говорил Троцюк Р.В., он уволит &quot;мертвую душу&quot; с должности завклуба, но мама против и пан Безека тоже. Посмотрим, что у него получиться!!! Я желтую прессу не читаю и дальше можете не стараться. Мнение доярки бычков меня никогда не интересовали. <br/>Петр Объедков ответил Андрію<br/>Андрій, обрати внимание! Моют кости мне и ни один писака, начиная с автора статьи не среагировал на отсутствие культурной жизни в селе, почему завклуб не работая получает зарплату. А я поднял вопрос и тут понеслось, на меня весь навоз вылили. Я сейчас уже в Москве и не расстраиваюсь, что моим землякам культура не нужна. Она нужна их внукам и детям. Надо было видеть радость и счастье детей принимавших участие в конкурсах. На следующий день подходили ко мне и интересовались какой следующий праздник буду проводить. А оно мне нужно? Только что сын мой с женой поехали сноубордом заниматься. Дочка в кинотеатр смотреть новый кинофильм поехала. А сельские дети, что имеют? Вот так! Зарекся, больше никакие мероприятия в Украине проводить не буду. И не могу понять зачем они просятся в ЕС. Там ведь люди совсем другие и будут смотреть на украинцев как на людей 3-го сорта.
05 Січня 2017, 22:13
Всьотаки доїхав до свого курника ,,,,,і сиди там ПЕТУХ,
06 Січня 2017, 01:00
А чому москаль торгує хутором
06 Січня 2017, 01:39
Хотів коханій дружині хату до розуму довести, а вона не дочекалась і зрадила йомиу. А яке було гарне кохання.
06 Січня 2017, 18:53
з тобою зрадила?
06 Січня 2017, 18:54
з тобою зрадила?Оксан?
07 Січня 2017, 00:47
політика це чи щось інше. а в особисте лізти не треба.ти свічку не тримала...
09 Січня 2017, 22:42
Якщо Вас цікавить життя Вербчан,будь-ласка, приділіть більше уваги таксістам, а особливо з номерами АС0963АС, НАЙЧАСТІШЕ ВОЗИТЬ НА ТОЧКУ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
09 Січня 2017, 23:22
Я! Це питання керівників району не цікавить. Завдання було облити брудом людину яка хоче, щоб щось в селі прцювало і було здорове життя.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024