Українцям платитимуть субсидії за новим механізмом

21 Листопада 2019, 15:35
3081

В листопаді українці отримають квитанції за комунальні послуги з повним розміром платежу – без пільг та субсидій.

Відтепер пільга надається у грошовій формі органами соціального захисту населення. Розраховані суми пільг перераховуватимуться АТ Ощадбанк для подальшого проведення ним розрахунків з надавачами послуг за кожного конкретного пільговика (безготівкова форма), повідомляє пресслужба Міністерства соціальної політики.

Українцям, які подали заяву на отримання пільги готівкою, виплачуватимуть гроші через банк або пошту. Тоді варто за спожиті послуги віддати всю вартість.

Інші пільговики сплачують, як і раніше, частину платежу, а суму пільги за них перерахує надавачу послуг Ощадбанк.

Через те, що відповідний механізм працює вперше, можуть бути випадки ненарахування окремим особам пільги за жовтень 2019 року.

Тоді, рекомендують у міністерстві, варто звернутися до органу соціального захисту населення за місцем проживання і уточнити інформацію. Заборговані кошти за жовтень додадуть в наступному місяці.

Читайте також: Оголосили конкурс проєктів, що реалізовуватимуть за кошти ДФРР у 2020 році

Коментарі
21 Листопада 2019, 20:08
Сьогодні вже 21 листопада,а ніяких субсидій і досі не виплачують,органи "соціального геноциду"нічого не роблять.Ніхто ніяких розрахунків людям не показує,брешуть, як собаки на кожному кроці.Платіть людям нормальні пенсії і скасуйте ті субсидії,а хто не пенсіонер--нехай заробляє і економить.Хвалитесь,що на 20% субсидіантів збільшилось,а це означає,що 20%людей стали ще біднішими .
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024