Ковельським дітям подарували свято

30 Грудня 2016, 18:00
1720

Новий рік - це віра в чудеса, у світле і добре, коли найзаповітніші мрії можуть здійснитися навіть у тих дітей, котрим не так пощастило у житті, бо з ними немає поруч найрідніших людей – батьків.

Погодьтеся, що гарний подарунок – це не тільки певна річ, а добрі, лагідні, теплі слова підтримки і щире спілкування. Саме таке незабутнє новорічне свято  подарували вихованцям  «Волинського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей» усі, кому небайдужі дитячі долі, – повідомляють у прес-службі Ковельської міської ради.

Незабутнє свято підготували  для вихованців інтернатної установи завідувач ДНЗ № 11 Надія Шевчик, вихователь Ірина Вороніцька, інструктор з фізичного виховання Олена Бондаренко, які працюють у цьому ж дошкільному закладі. До цієї дружної талановотої команди професійних акторів приєдналась неймовірна, харизматична Ірина Глущук, інструктор з фізичного виховання ДНЗ № 6.

Приємно було бачити іскорки щастя в дитячих очах, усвідомлювати, що дарувати радість та тепло  не менш приємно, аніж отримувати. 

Коментарі
31 Грудня 2016, 11:43
Кіндерятко-З Новим Роком
31 Грудня 2016, 11:54
Хочу особисто привытати Олега Олексыйовиа з наступаючим Новим 2017 роком. <br/>Дай Боже Вам любові і тепла,<br/>Добра в сім'ї і затишку в оселі,<br/>Щоб щастя світла музика текла<br/>В різдвяні свята, щедрі і веселі!<br/>Хай здійснює бажання рік Новий,<br/>Хай ваше підприємство процвітає,<br/>З чудовим святом, радості і мрій<br/>Ми щиро і сердечно Вас вітаєм!<br/> <br/>Дай Бог вам сили ы наснаги й надалы праювати на благо мычта ы протистояти тому бидлу, що вас паклюжить. Щастя Вам.
31 Грудня 2016, 14:23
Хочу особисто привітати Олега Олексійовиа з наступаючим Новим 2017 роком. <br/>Дай Боже Вам любові і тепла,<br/>Добра в сім'ї і затишку в оселі,<br/>Щоб щастя світла музика текла<br/>В різдвяні свята, щедрі і веселі!<br/>Хай здійснює бажання рік Новий,<br/>Хай ваше підприємство процвітає,<br/>З чудовим святом, радості і мрій<br/>Ми щиро і сердечно Вас вітаєм!<br/><br/>Дай Бог вам сили і наснаги й надалі праювати на благо міста і протистояти тому бидлу, що вас паклюжить. Щастя Вам.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром