Рокитниця: відремонтоване шкільне овочесховище відкривали ломом

23 Листопада 2019, 15:33
Сховище / Фото ілюстративне 2876
Сховище / Фото ілюстративне

У сільській школі нові двері в овочесховище виготовили з мокрих дощок, а коли їх спершу не могли відкрити, то застосували металевий лом і тепер вони зовсім не закриваються.

Про цей випадок у початковій школі села Рокитниця розповів на сесії Ковельської районної ради депутат Володимир Андросюк. Як він стверджує, під час ремонту шкільного овочесховища, на який витрачено 40 тисяч гривень бюджетних коштів, будівельники додумалися виготовили двоє нових дверей з мокрих дощок. Їх, спершу, навіть не могли відкрити, тому довелося застосувати лом і тепер двері зовсім не закриваються.

«Коли відкрили перші двері, то виявилося, що немає витяжки. По стінах бігла вода так, як з беріз біжить весною сік. Перші двері не закриваються, тому що поверху півсантиметра вони вже поверх рамки вийшли. Другі двері теж не закриваються – повісили навісний замок», – обурювався роботою будівельників Володимир Тимофійович.

За його словами, доречно створити депутатську комісію з приводу незадовільного використання бюджетних коштів під час цього так званого ремонту шкільного овочесховища у Рокитниці та передати справу на розслідування в правоохоронні органи. 

Коментарі
24 Листопада 2019, 16:40
Двері висохнуть і можливо почнуть закриватись а цим підарам що дороги роблять пора коліна прострелювати
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024