Ковельчанка Ольга Яренчук на конкурсі краси здобула титул «Міс Інтернет»

30 Листопада 2019, 13:00
Ольга Яренчук 4712
Ольга Яренчук

Ковельчанка Ольга Яренчук здобула перемогу в номінації «Міс Інтернет» всеукраїнського конкурсу «Краса без обмежень».

Фінал конкурсу краси відбувся у Слов’янську 29 листопада. У заході взяли участь 10 фіналісток з різних областей України.

Як інформує прес-служба Донецької ОДА, конкурс тривав з 24 листопада та складався з певного переліку завдань як творчого, так і практичного характеру. Дівчата готували, брали участь у фотосесіях та кулінарних батлах. 

Завоювала корону цього року мешканка Дніпропетровської області Олена Корабльова

Також на офіційній сторінці конкурсу у facebook відбулося голосування за перемогу в номінації «Міс Інтернет». Найбільшу кількість голосів – 742, користувачі соцмережі віддали Ользі Яренчук з Ковеля.

Кожна представниця області отримала перемогу в певній номінації та подарунки від партнерів конкурсу.

Читайте також: Ковельчанка пройшла у фінал конкурсу краси для людей з інвалідністю

 





Коментарі
23 Грудня 2019, 04:11
посмотрела видео где эта склошница даже спасибо организаторам конкурса не сказала. Приехала з какого то задтрипанска, набрала кучу призов (видать еще в жизни столько не видела) да еще недовольна осталась. Видать бедняжку на главную мисс не утвердили. А за что? Будущая журналистка два слова связать не умеет, на людей смотрит свысока. А этот ее голова кравчук, вообще обнаглел и сказал, что неправильно судди судили!!! Где же ваша совесть, люди? Все вам не так! Так сделайте сами такой конкурс, а то только бочой прикрываетесь. Все учасницы благодарили, только эта мадам из задрипанска жаловалась.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024