На громадському слуханні схвалили проєкт бюджету Ковеля на 2020 рік

01 Грудня 2019, 15:00
Громадське слухання 2738
Громадське слухання

У Ковелі відбулося громадське слухання бюджету міста на 2020 рік.

Про це інформує Ковельська міська рада.

У слуханні взяли участь члени громадської ради при міському голові, представники громадських організацій, молодіжного центру, керівники структурних підрозділів виконавчого комітету. Проєкт документа представляли міський голова Олег Кіндер, секретар міської ради Віра Федосюк, заступники Ігор Прокопів та Андрій Товстига.

Про головний кошторис міста розповіла начальниця фінансового управління Валентина Романчук. Вона зазначила, що загальний обсяг фінансового ресурсу міста на наступний рік –  591 мільйон гривень, основні призначення якого спрямовуються на освіту, охорону здоров’я, комунальну сферу. Валентина Олександрівна наголосила, що бюджет є збалансованим та реальним до виконання.

Міський голова зупинився на бюджеті розвитку 2020 року. За попередніми підрахунками він становитиме понад 95 мільйонів гривень.

Значні кошти заплановані на благоустрій міста та поліпшення його інфраструктури. Зокрема, чималі кошти спрямують на будівництво стадіону на базі колишнього «Локомотиву».

Продовжать у Ковелі будувати дороги, водогони, прокладати мережі водовідведення та реконструкцію вуличного освітлення. 

Також передбачили кошти на ремонтні роботи у закладах освіти, культури, спорту.

Міський голова наголосив, що першочергово будуть завершувати об’єкти, де розпочали роботи та на які уже є проєктно-кошторисна документація.

Місто збереже всі соціальні програми, що діяли у нинішньому році.

У присутніх було багато запитань та пропозицій до керівників міської влади. Після обговорення проєкту бюджету на 2020 рік представники громадськості схвалили його та рекомендували на затвердження сесії міської ради.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024