Учасника АТО судили у Ковелі за наркотики

02 Грудня 2019, 11:00
Наркотики / Фото ілюстративне 5863
Наркотики / Фото ілюстративне

У Ковельському міськрайонному суді оголосили вирок колишньому АТОвцю за незаконне придбання наркотичних засобів.

За допомогою мережі Інтернет ковельчанин замовив психотропні речовини – амфетамін та PVP. Після цього здійснив оплату через термінал самообслуговування, перерахувавши грошові кошти в сумі 5 тисяч гривень на електронний гаманець невстановленої досудовим слідством особи.

Через чотири дні чоловік прийшов до відділення «Нова пошта», що знаходиться у Ковелі на вулиці Шевченка, де отримав відправлення на своє ім’я, в якому знаходився полімерний пакет з наркотиками. А вже за якихось двадцять хвилин психотропні речовини в нього вилучили працівники поліції у присутності понятих.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження. Обвинувачений повністю визнав свою вину. Суд врахував його майновий та сімейний стан, що раніше до кримінальної відповідальності він не притягався, на обліках у лікаря нарколога та психіатра не перебуває, брав участь в антитерористичній операції, має статус учасника бойових дій, є інвалідом ІІІ групи та користується пільгами для ветеранів війни, на утриманні має малолітню дитину.

Ковельський міськрайонний суд призначив ковельчанину покарання у виді 5 років позбавлення волі з дворічним іспитовим терміном та стягнув з нього в дохід держави судові витрати, пов’язані з проведенням експертизи, в сумі 785 гривень.

Коментарі
02 Грудня 2019, 13:26
Місто повністю окуповане наркоманами. Ви подивіться що коїться у підвалах багатоповерхівок. Шприци, пакетики ві дурі, і напівспалені пляшки( мабуть дезинфікують голки шприців), це жах. Робіть щось панове правоохоронці.
02 Грудня 2019, 13:49
Яка гидота...
02 Грудня 2019, 14:12
навіщо вам далеко ходити? завітайте в перший підїзд будинку №7 по вул. Грушевського. тут дурь продають, зразу й там ширяються. Шприци валяються просто на сходах. страшно впустити одну, щоб якої гидоти не підчепила. А де гарантія що той порлудурок не зробить що з дитиною. Воно ж неадекватне.
02 Грудня 2019, 15:20
Люди ви ненормальні всі? За шо 5 років? Він шо продавав наркотики чи вчинив комусь шкоду?. В людини після війни і поранень може бути сильнй стрес. Якшо він вживає для самозаспокоєння і нікому від того гірше не робить? Чи хай краще бухає і дома бє жінку?
02 Грудня 2019, 18:05
Якщо отримав сильний стрес, то нехай звертається до психологів та психіатрів, а не наркотою знімає їх. А як жінці і дитині бачити, як він колеться, гарний приклад показує сім'ї.
02 Грудня 2019, 18:44
нехай здасть продавця і може трохи скостять строк
02 Грудня 2019, 22:15
Херой АТО-наркоман? Не вiрю! Цэ все клятi москалi пiдставляють нашiх хлопцiв! Херою дати Трезуба!
03 Грудня 2019, 00:39
Які тут всі правильні зібралися. Хай би ви самі посиділи паро місяців в окопі, коли зверху на вас падають 120-мм міни, осколки від яких розлітаються швидше звуку. От тоді би на вас подивилась чи сильно поміг би вам потім психолог і психіатр. А продавець наркоти очевидно працює анонімно, ветеран міг і не знати з ким спілкується. Взагалі це на підставу якусь схоже. Якшо поліція відслідковувала посилку і знали про її вміст, чому не затримали відправкника? В базі Нової пошти мають бути всі його дані
03 Грудня 2019, 05:24
І ні в кого не виникло питань - а як відправник не побоявся прийти в офіс Нової пошти, де все проглядається камерами спостереження, засвітити своє лице і засвітити товар, який відправляє. Хто взагалі відправляє наркотики поштою? Не секрет, що НП співпрацює із органами, бо мало що можуть відправити, раптом бомбу чи біологічну зброю. Але оскільки відправника не затримують то це або 1. Хочуть вийти на більш крупну рибу 2. Відправник - підставна мєнтами особа, їхня шестьора, яка допомагає поліції "підвищувати розкриваємість" за рахунок таких наївних як цей ветеран
03 Грудня 2019, 17:38
І чого ти така грамотна в інтернеті сидиш? Тобі або адвокатом таких ось наркоманів представляти в суді або в поліції слідчим працювати. Багато знаєш про 120 міни? Ти там була??? То може всім АТОвцям треба так стреси знімати??? Думай головою що пишеш!
03 Грудня 2019, 23:15
Ніколи не розумів дибілкуватих журнашлюх, які акцентують на тому, що людина учасник АТО. Ох прям сенсація, купив наркотики. Та в нас наркотики в кожному магазині продають чи ви панове алкоголь наркотиком не вважаєте?
04 Грудня 2019, 04:06
1. Людина яка спробувала раз чи два то ще не наркоман. Ви ж якшо випили на свята не називаєте себе алкоголіком, правда? Але вішаєте ярлики на інших. Наркомани в інтернеті не замовляють, бо мабуть знають точки збуту<br/>2. А якщо скажу шо була? А якщо скажу шо приблизно знаю скільки таких препаратів там ходить? Хоч і не кажу шо це добре. Та й ше багато могла б розказати але не буду. Тільки арештовувати там ніхто не потикається бо скикотно. А тут знайшли одного крайнього і вже з нього наркомана ліплять, ура, перемога, поліція працює, хайп для яжемамок. Люди вам не соромно?
04 Грудня 2019, 16:10
Хотілось би побачити твою реакцію і почути, щоб ти заспівала, якби твій чоловік (дитина, брат...) спробували наркоту, на деякі види з якої підсідають з першої спроби. Якщо вже лізиш з своїми коментарями в цю тему, то поспілкуйся з рідними тих нещасних, що сидять на наркоті (а таких в Ковелі щораз більше). Та й з лікарями-наркологами не мішало б тобі поговорити, вони б тебе просвітили щодо раз чи два. Тобі попередні вже порадили - йди в поліцію і борися, якщо ти в темі і все так знаєш. І сорому тут мало,..
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром