Ковельський мер не поїхав на представлення нового голови Волинської ОДА

04 Грудня 2019, 12:10
Юрій Погуляйко 4748
Юрій Погуляйко

Міського голови Ковеля не було на нараді у Луцьку, де представили нового очільника Волинської обласної державної адміністрації.

У вівторок, 3 грудня, у Волинській ОДА на нараді з керівниками органів влади та місцевого самоврядування відбулося представлення нового очільника виконавчої влади області Юрія Погуляйка.

Ковельського градоначальника Олега Кіндера на цій нараді не було. Від міської влади приїхав перший заступник мера Михайло Гетьман, який у залі сидів поруч із своїм однопартійцем з «Батьківщини» – виконувачем повноважень Луцького міського голови Григорієм Пустовітом.

Нагадаємо, 28 листопада на черговій сесії Ковельської міської ради Олег Кіндер пророкував, що представлення нового керівника Волинської ОДА відбудеться 2 чи 3 грудня, хоча напередодні під час засідання громадської ради при міському голові говорив, що це буде наступного четверга, тобто 5 грудня. Також міський голова назвав нового голову ОДА «абсолютно адекватною людиною».

«Наскільки я маю інформацію, абсолютно адекватна людина в частині… в тому числі і прийнятті рішень. Я думаю, що він стане на нашу позицію, на нашу сторону відносно того, яким чином переконати Дубівських депутатів і так же саме Троцюка (сільський голова Роман Троцюк)», – сказав міський голова відносно проблеми військового містечка на околиці Ковеля.

Як пише видання Волинь24, на представленні нового голови Волинської ОДА були керівники і окремі депутати Волинської обласної ради, керівники правоохоронних та силових структур області, міські голови Володимира-Волинського і Нововолинська, виконувач обов’язків міського голови Луцька.

Також за столом сидів відомий футболіст Артем Федецький, позаду ходив довірена особа Володимира Зеленського у виборчому окрузі № 19 (центр – Володимир-Волинський) на президентських виборах Павло Горошкевич. Був тут і заступник директора СГПП «Рать» Олександр Шумський. А от жодного нардепа від Волині не запросили.

«Це складний етап в моєму житті. Я усвідомлюю відповідальність. Це величезний аванс від Президента, але хочу запевнити, що всі мої дії будуть тільки на користь суспільства. До критики ставитимуся з розумінням. Запевняю, що всі мої дії, знання і зусилля служитимуть на користь державі», – сказав Юрій Погуляйко.

Привіз на Волинь і представив Юрія Погуляйка перший заступник керівника офісу Президента України Сергій Трофімов.

Перед представленням нового керівника виконавчої влади області під стінами облдержадміністрації відбувся мітинг учасників бойових дій та активістів, які висловили своє невдоволення цим призначенням. А згодом вже у приміщенні ОДА вони «привітали» новопризначеного чиновника скандуванням російською: «Ану-ка, давай-ка, отсюда Погуляйко!» Також кричали: «Нам гастролери не потрібні».

Були серед них і ковельчанини – керівник громадського формування «Буг» Олександр Калюжний (він же – Саша Харьковський) та голова Ковельського осередку політичної партії «Національний Корпус» Олександр Філон

Як відомо, у серпні 2017 року Калюжний-Харьковський і Філон разом брали участь у політичній акції під стінами Волинської ОДА, коли вимагали «вгамувати Палицю».

Коментарі
04 Грудня 2019, 14:48
Ну куда ж без мавпа
04 Грудня 2019, 15:04
Видко Мавпа скоро нагонять
04 Грудня 2019, 15:07
То все робота деверсанта Лапіна
04 Грудня 2019, 17:49
Яка гидота ця політика
04 Грудня 2019, 18:37
Та ні! Мабуть знає, що незабаром зелебобіків попруть з України, тому не став палити бензин. Господарь рачитий!
04 Грудня 2019, 19:14
Чи все це дійство має фактор іннагурації ?<br/>Що за фактор прикладства
04 Грудня 2019, 21:05
А де ви тут політику побачили? Тут тільки гидота.
05 Грудня 2019, 00:06
Бридко дивитися на бандюка і нацика. Це ж треба так сплентатися..... Куди ми котимося, якщо таке сміття лізе в політику?
05 Грудня 2019, 17:45
Ти хоч сам зрозумів, що висрав?
05 Грудня 2019, 20:03
МИ УЖЕ ДАГАВАРІЛІСЬ
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024