Люблинець отримав гроші на ремонт опорної школи

06 Грудня 2019, 18:00
Фото ілюстративне 1672
Фото ілюстративне

У Волинську область надійшли кошти на ряд об’єктів Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР), які завершать до кінця року.

Рішення про перекидку коштів між об'єктами що фінансуються за рахунок коштів ДФРР прийняли ще 15 листопада під час засідання в Мінрегіоні, на якому пропозиції щодо Волинської області озвучив заступник голови облдержадміністрації Валентин Цьось. Про це повідомляють на сайті відомства.

Слід зазначити, що гроші закумулювали завдяки економії на окремих об’єктах та загрози неосвоєння на інших, і таким чином перерозподілили на пускові у 2019 році.

Відповідно до наданих пропозицій, члени комісії Мінрегіону погодили перерозподіл коштів ДФРР на загальну суму 10,9 мільйона гривень. Зокрема, чотири об'єкти завершать повністю, а в обласному окнодиспансері збільшать будівельну готовність.

Мова про наступні проекти:

 - «Загальноосвітня школа I—III ступеня на 198 учнів в с. Любохини Старовижівського району — будівництво» (1,05 мільйона гривень);

- «Нежитлове приміщення по вул. Незалежності, 27б, у с.Павлівка Іваничівського району — реконструкція під Центр надання адміністративних послуг та адміністративний центр» (2,2 мільйони гривень);

- «Комунальне підприємство «Волинський обласний медичний центр онкології» по вул. Тімірязєва, 1, у м. Луцьку — капітальний ремонт корпусів з термореновацією будівель» (5,1 мільйона гривень для завершення першочергових робіт);

- «Опорний навчальний заклад «Люблинецька загальноосвітня школа I - III ступеня Люблинецької селищної ради Волинської області» (2,6 мільйона гривень).

- «Реконструкція (термомодернізація) навчально-виховного комплексу «Маневицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 гімназія ім. А.П. Бринського» Маневицького району, Волинської області.

Читайте також: На Волині сплатили майже 280 мільйонів військового збору

Коментарі
07 Грудня 2019, 00:44
А З ДІТЕЙ ПО 100 ГРИВЕНЬ НА РЕМОНТ ТУАЛЕТІВ , ДОБРОВІЛЬНО-ПРИМУСОВО ЗБИРАЮТЬ
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024