У Ковелі дев’ять людей зняли з квартирної черги

08 Грудня 2019, 16:00
У Ковелі дев’ять людей зняли з квартирної черги / Фото ілюстративне 3569
У Ковелі дев’ять людей зняли з квартирної черги / Фото ілюстративне

У Ковелі відбулося засідання громадської комісії з житлових питань.

Про це інформує Ковельська міська рада.

Начальниця відділу обліку, розподілу та приватизації житла Ніна Іваненко ознайомила комісію з заявою молодого спеціаліста Ковельського МТМО, який користується правом на позачергове одержання житла і виявив бажання стати на квартирний облік. Після чого провели комісійне обстеження житлових умов та склали відповідний акт. Комісія вирішила задовольнити звернення і підготувати проєкт рішення для затвердження виконавчим комітетом.

Водночас, дев’ять людей зняли з квартирної черги. Двоє – за їх особистими заявами, двоє - у зв’язку з виїздом на постійне проживання до іншого населеного пункту, четверо – не здійснювали перереєстрацію квартирного обліку та не поновлювали документи, одна сім’я придбала житло.

Також задовільнили прохання особи з інвалідністю внаслідок війни про зміну пільги, мешканки міста – про внесення змін щодо складу сім'ї.

Погодили клопотання про затвердження рішень житлових комісій військових частин Ковельського гарнізону про взяття громадян на квартирний облік.

Розглянули заяву інваліда 2 групи загального захворювання про надання дозволу на продовження строку тимчасового проживання у квартирі підмінного фонду. Рекомендовали виконавчому комітету затвердити проєкт рішення про продовження строку тимчасового проживання у квартирі на 1 рік.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром