Топ корисних книг для менеджерів з продажу

13 Грудня 2019, 09:09
Топ корисних книг для менеджерів з продажу / Фото ілюстративне 1734
Топ корисних книг для менеджерів з продажу / Фото ілюстративне

Продажі – одна з найважливіших та найскладніших сторін кожного бізнесу. Менеджерам з продаж щодня потрібно захищати інтереси своєї компанії, укладати договори та продавати товари та послуги для процвітання та розвитку бізнесу. Для збільшення своєї ефективності не варто нехтувати досвідом інших. Пропонуємо на ваш розгляд найкращі книги з продажу для сучасного лідера. Кожен із цих видань пропонує унікальний погляд на управління продажами та отримання максимальної користі від торгової команди. Вивчення їх допоможе налагодити та максимально збільшити продуктивність.

 

Тревіс Бредберрі, Джин Грівз

Емоційний інтелект 2.0

Коефіцієнт інтелекту (IQ) відноситься до здатності до навчання, і він, як правило, залишається статичним після 15 років. Але емоційний інтелект (EQ) є гнучким, і його можна постійно розвивати за допомогою правильних знань та інструментів. В книзі окреслюють основні навички, що сприяють підвищенню рівня EQ - самосвідомості, самоуправлінню, соціальній обізнаності та управлінню стосунками – та пропонують поради щодо поліпшення кожного.

Емоційний інтелект, мабуть, є найважливішим і не поміченим елементом ефективного управління людьми. Справжня емпатія та обізнаність – це риси, які відокремлюють великих лідерів від хороших. "Нарешті книга, яка розказує про те, як робити, а не просто робити", - сказав Джозеф Гренні, схвалюючи твір.

 

Ніл Рекхем

SPIN-продажу

Без сумніву, найсенсаційніша серед усіх книг з продажу!

Ніл Ракхем є засновником і колишнім президентом компанії Huthwaite, Inc. Huthwaite проводить дослідження, консультує та веде семінари для більш ніж 200 провідних торгових організацій у всьому світі, включаючи Xerox, IBM та Citicorp.

Наприкінці вісімдесятих Рекхему відмовляли в друку його книжки, аргументуючи, що перелічені принципи «заперечують традиційним». Імовірно, описані «протиріччя» (вірніше – інший погляд на застарілі шаблони) і зробили пізніше твір бестселером.

Обов'язково для читання:

  • менеджерам з продажу,

  • торговим агентам,

  • керівникам.

 

Ігор Манн, Анна Турусина і Катерина Уколова

Інструменти маркетингу для відділу продажів

Є дуже багато книг на тему маркетингу та продаж, одначе не всі читачі зустрічали книгу, в якій були б перелічені всі інструменти маркетингу. У цій книзі 60 прийомів безбюджетного і малобюджетного маркетингу, які здатні збільшити прибуток компанії швидко і дієво.

Обов'язкове читання для маркетерів, менеджерів з продажу та їх керівників.

 

Хелен Кенсетт

Мозок, який продається. 48 ідей, які допомагають продавати

Хелен Кенсетт – експерт з продаж. Завдяки своєму бренду Sales Mind вона допомагає національним та міжнародним торговим командам збільшити продажі.

Хелен Кенсетт створила 48 чудово ілюстрованих інструментів, які допоможуть вам:

  • стати більш зосередженими та більш розумно підходити до продажів,

  • вірно збирати важливі знання про свого покупця, ринок та товар, який продаєте,

  • підвищувати свою креативність, генерування ідей та інше.

До книги можна звертатися багаторазово, щоразу обираючи своєчасні та правильні ідеї маркетингу для своїх проектів.

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024