Сироті з Ковеля придбають квартиру

13 Грудня 2019, 16:55
Купівля картини / Фото ілюстративне 1361
Купівля картини / Фото ілюстративне

Вісімнадцятирічній ковельчанці, позбавленій батьківського піклування, виплатять грошову компенсацію для придбання житла.

Про це інформує Ковельська міська рада.

12 грудня на своєму засіданні виконавчий комітет прийняв рішення про виплату грошової компенсації особі з числа дітей, позбавлених батьківського піклування, для придбання житла.

У грудні Ковель отримав цільову субвенцію з державного бюджету. Міська комісія з формування пропозицій щодо її спрямування на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа, і визначення дітей, яким буде придбано житло або призначено грошову компенсацію, розглянула подання управління соціального захисту населення. В ньому йшлося про виділення цих коштів вісімнадцятирічній Анні Ф., яка позбавлена батьківського піклування, перебуває першою на квартирному обліку осіб, що мають відповідний статус. Нині дівчина мешкає у соціальному житлі.

Анна написала заяву про призначення та виплату їй грошової компенсації для купівлі квартири. Ковельчанка вже розпочала підбирати собі оселю. 

Коментарі
13 Грудня 2019, 19:17
Нехай краще виходить заміж і йде до чоловіка жити. А на квартиру інші претенденти знайдуться...
Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024