Ковельчанка Марія Сента запустила власне шоу на YouTube-каналі

14 Грудня 2019, 12:00
Ковельчанка Марія Сента  запустила власне шоу на YouTube-каналі 3687
Ковельчанка Марія Сента запустила власне шоу на YouTube-каналі

Ковельчанка Марія Сента, яка знялася у серіалі «Школа», запустила шоу «Побачення на вибування» на своєму YouTube-каналі.

В першому епізоді взяли участь актори серіалу «Новенька».

«Головна героїня випуску Аня Струкуленко актриса серіалу «Новенька» на Новому. Шукає собі хлопця за допомогою нетрадиційних методів. Один з них до речі теж актор цього серіалу. Цікаво чи впізнає вона його?», – йдеться в описі відо відео.

На своїй сторінці в Instagram Марія Сента зазначила, що друзі допомогли зі створенням першого епізоду.

«Я завжди мріяла робити те що мені буде приносити задоволення, займатися справою яке мені подобається, і я завжди це робила. Були провали, були злети, щось заходило, а щось прогорає.  Я вже давно закинула свій Інстаграм і все соцмережі, бо не бачила в цьому натхнення, просто постити то що не має ніякого сенсу і цінності я не хотіла. У мене часто з'являлися різні ідеї, але вони зникали так само швидко як і приходили. Але в один день коли мені прийшла чергова божевільна ідея, я зрозуміла що більше не буду відступати, і мені дуже сильно в цьому допомогли @ruslanakadka i @anetta_strukulenko, тому що саме вони були поруч коли після чергової невдачі я говорила що все закривається і я більше не можу це продовжувати, вони вірили що все вийде і знаєте вийшли. Згодом нас ставало більше, з'явився @timurazin, який також пропонував різні ідеї і знімав це», – написала у своєму дописі Марія Сента.

 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024