У Ковелі відзначили працівників виконавчої служби

18 Грудня 2019, 11:16
4232

Перший заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман, голова районної ради Андрій Броїло, з нагоди професійного свята працівників державної виконавчої служби України завітали у Ковельський міськрайонний відділ державної виконавчої служби Головного управління юстиції в області.

Захід організували у вівторок, 17 грудня. Про це повідомили у Ковельській РДА.

У щирій і привітній атмосфері посадовці виголосили винуватцям свята слова привітань і подяки. До свого колективу звернувся в.о. начальника Ковельського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного управління юстиції в області Сергій Васковець, подякував за плідну працю і побажав усіх благ.

«Добре, що ваше професійне свято відзначається напередодні новорічних і різдвяних свят, зокрема, Дня Святого Миколая. Тож і настрій, певне, у вас – подвійно святковий. Тож зичу вам всіляких життєвих гараздів, вірного служіння обраній справі, благополуччя й добробуту у прийдешньому році!» – побажав Роман Кульцман.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм і компетентність та з нагоди професійного свята представники влади вручили подяки голови районної державної адміністрації та голови районної ради працівникам Ковельського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Волинській області: старшій державній виконавиці Олені Купчик, головному державному виконавцю Олександру Голярчуку, старшій державній виконавиці Валентині Сидорук.



Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024