Ковельський хор «Вишиванка» потрапив на сторінки обласного тижневика «Сім'я і дім»

12 Січня 2017, 17:03
2604

Купуйте свіжий випуск тижневика «Сім’я і дім»!

У номері за 12 січня читайте:

  • Історія дівчинки з ДЦП, яка народилася на 27 тижні вагітності з вагою трохи більше кілограма. Зараз дошкільня готується в школу, вміє читати, плавати і займається скелелазінням, хоча тільки у п’ятирічному віці почала самостійно ходити. Як батькам Сашеньки вдалося виходити донечку – на першій сторінці.
  • Бабуся Степанида цвіте і пахне. Пенсіонерка  з Луцька Алла Рогозіна підірвала Інтернет фотографіями себе коханої у незвичних образах. Бабуся фарбує волосся у рожевий, фіолетовий та інші кольори, носить епатажний яскравий одяг і викладає світлини в Інстаграм під псевдо Степанида Цвіт. За місяць її уже читає понад 6 тисяч підписників і написали про Аллу-Степаниду усі провідні ЗМІ країни. Не оминули увагою і журналісти газети «Сім’я і дім». Шукайте її історію на сторінці «Стиль життя» разом з розповідями про хор «Вишиванка з Ковеля» і гурт колядників з Кульчина Ківерцівського району, у складі якого співають родичі чотирьох поколінь!
  • На сторінці «Місцини» знайдете про село Рудка Козинська, що у Рожищенському районі. Знамените село тим ,що у ньому зустрічалися провідники УПА  Роман Шухевич Климом Савуром.  Там же читайте про зуби мамонта з Каменя-Каширського, Черемське болото, якому надали статус міжнародного значення і про каток, який облаштували на озері Велике Чорне, що у Шацькому районі.
  • На сторінці «Сільрада» читайте інтерв’ю голови Боратинської сільської ради, що під Луцьком і дізнайтеся, як їм вдалося стати найкращим селом в Україні. Там же про закриття лікарні у Ветлах на Любешівщині і роздільний збір сміття у селі Руда на Любомльщині.

Традиційно на сторінках газети знайдете новини Волині, спорту, неймовірні історії життя і кохання, програму телепередач, прогноз погоди, кросворд,гороскоп, рецепти і багато приватних оголошень.

Купуйте! Читайте! Не пропустіть!


 

  •  
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024