У Ковелі поліцейські припинили діяльність гральних закладів

21 Грудня 2019, 07:20
5348

На Волині поліцейські припинили діяльність майже 200 гральних закладів.

Про це інформує Національна поліція у Волинській області.

20 грудня співробітники Головного управління Національної поліції спільно із підпорядкованими підрозділами та за участю працівників обласного Управління стратегічних розслідувань на території області припинили діяльність 187 гральних закладів, зокрема, лотерей, які згідно з відповідним розпорядженням Кабінету Міністрів відсьогодні втратили можливість працювати в законному полі. Такі заклади припинили діяльність, зокрема, в Луцьку, Ковелі, Нововолинську, Ківерцях, Іваничах, Маневичах та Горохові, проводять демонтаж обладнання та реклами.

Окрім цього, в ніч на п’ятницю, 20 грудня, викрили та припинили діяльність двох нелегальних покерних клубів та мережу гральних закладів, де в порушення Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» надавались послуги у сфері грального бізнесу, під виглядом інтерактивних клубів, шляхом доступу через мережу «Інтернет» до електронних (віртуальних) казино з метою отримання прибутку з обов’язковою умовою сплати гравцем грошових коштів. Стосовно чотирьох гравців, які перебували в гральних закладах, склали адміністративні протоколи за ознаками вчинення правопорушення,  передбаченого ст.181 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Йдеться про участь в організованих азартних іграх. Вилучено обладнання на суму понад 3 мільйони гривень. За цими фактами зайняття незаконним гральним бізнесом відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 203-2 Кримінального кодексу України.

Комплексне відпрацювання з виявлення та  протидії незаконному гральному бізнесу правоохоронці проводять на виконання розпорядження Уряду та доручення Міністра внутрішніх справ України.

На Волині діють постійні мобільні групи зі складу слідчих підрозділів поліції та обласного управління стратегічних розслідувань, які здійснюють постійний моніторинг та реагування на факти, пов’язанні з незаконним  гральним бізнесом.

Поліція Волині звертається до громадян, котрі виявлять факти відновлення роботи гральних закладів, невідкладно повідомляти про це поліцію за номером «102».  Поліцейські також попереджають громадян про кримінальну відповідальність за організацію незаконного грального бізнесу. 

Читайте також: «До 16 години в Україні всі гральні заклади мають бути зачинені», – Арсен Аваков

Коментарі
21 Грудня 2019, 11:02
За мусорята жити будуть
21 Грудня 2019, 12:16
"Шукаю роботу, нічого не вмію" Пєльмєнь.
21 Грудня 2019, 14:00
Цей бізнес і раніше був поза законом але реформовані мєнти його "не помічали". Тепер пошугають трохи і перенаправлять бабло в інші кармани.
21 Грудня 2019, 22:45
Видаємо ліцензії НА ІГРОВИЙ БІЗНЕС з Сашкою Доларом-2
22 Грудня 2019, 13:49
Шановні лохи!<br/>Вибачайте за тимчасові труднощі. Скоро відкриються всі закриті лохотрони і ви зможете успішно програти все чесно зароблене. Але на дещо інших умовах, від яких ви менше не програєте...
23 Грудня 2019, 00:34
А чому в Ковелі в магазині Наш край при вході продовжує працювати лохотрон-від якого мусора
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39