У Ковелі обговорили програму розвитку пасажирських перевезень

12 Січня 2017, 18:00
1716

Про проект Програми розвитку пасажирських перевезень автомобільним транспортом на міських маршрутах загального користування в Ковелі на 2017-2018 роки йшлося на нараді у міській раді.

Про це повідомляють у прес-службі Ковельської міської ради.

В обговоренні взяли участь заступник міського голови Андрій Товстига, депутати міської ради  Сергій Кошарук, Володимир  Бойко, підприємці-перевізники.

Програма покликана сприяти  якісному та безпечному обслуговуванню населення автотранспортом загального користування,  виконанню соціально значущих перевезень (пільгові перевезення), доступності осіб з обмеженими фізичними можливостями до послуг громадського транспорту. Органи виконавчої влади міста  залучатимуть на прозорих умовах до здійснення перевезень суб’єктів господарювання, які мають бажання та можливості для оновлення рухомого складу та придбання автобусів великої пасажиромісткості,  планують здійснювати постійний контроль за рухом з допомогою сучасних засобів – GPS-навігації.

Обов’язковою умовою розвитку пасажирського транспорту є здійснення ремонту дорожнього покриття вулиць міста, де пролягають автобусні маршрути та вдосконалення дорожньо-транспортної інфраструктури (благоустрій зупинок громадського транспорту, інформування населення щодо графіків руху міського транспорту, забезпечення єдиного стандарту освітлення вулиць, реконструкція світлофорних об’єктів та ін.)

Після обговорення було прийняте рішенення про доопрацювання документа. Зокрема, розробники мають зазначити чіткі терміни виконання завдань та у ході реалізації заходів визначитись з обсягом  їх фінансування.

Доповнена  Програма буде подана  на розгляд чергової сесії міської ради. 

Коментарі
12 Січня 2017, 20:10
коли в маршрутках будуть видавати квиточки.
12 Січня 2017, 21:01
- Водії , часто не дотримуються графіка перевезення і особливо це у вихідні і святкові дні . - Звіт за кількістю перевезених пасажирів здійснює водій який керує маршруткою , це абсурд ! - З кінцевих до перших зупинок під'їзжають маршрутки з сильно накуреними салонами. - У салоні немає прізвища водія який здійснює перевезення. - Відсутня інформація про телефони довіри куди може звернутися пасажир у разі будь яких порушень.. Дякую.
12 Січня 2017, 21:09
Приведіть порядок провезення пільгової категорії громадян до законів України , або вирішіть питання відміни всіх пільг на законодавчому рівні держави . Людині надана пільга законом України , відмінена також повинна бути - законом України , а не водієм чи перевізником ...!!!
12 Січня 2017, 21:18
Як здійснюється сплата податків з отриманих доходів в казну держави , коли квитків не видають ??? З таким підходом, - перевезення завжди будуть " збитковими " !!! У всіх закладах де надають послуги і отримують кошти , здійснюється контроль за їх поступленням, а тут щось незрозуміле твориться .
12 Січня 2017, 21:58
Бог створив людину голою, тим самим передбачивши щоб вона нічого не крала і не пхала в кишені. Всім чиновникам потрібно позашивати кармани. Позамотувати руки щоб навіть не согли взяти щіпку солі посолити кусок хліба.
13 Січня 2017, 01:14
До речі так квиточків нема ні в одного водія,дають що попало ті що вже не дійсні давним давно.Де ще ціни 2012р,чому тільки піднімають оплату,а білетів не мають і ще й зляться як просиш квитка
13 Січня 2017, 01:21
Товстизі Кошику Кіндеру у дупу вставте і будете відсліжувати і считувати інформацію, усе законно.
13 Січня 2017, 11:40
В " застойній " державі СРСР і будь якій країні видають квитки за оплату про проїзд , а в нашій незалежній НІ ! Чому ??? Куди дивиться прокуратура та інші контролюючі органи які живуть за наші податки ???
13 Січня 2017, 14:16
Дуже прикро дивитися , коли водій в грубій формі відмовляє пільговику в проїзді . / Вже два є - виходь /. Яким закон України , це передбачено ? Чому така неповага в нас українців , до наших державних законів ? Держава дала пільги , держава повинна і забрати їх ,а не воділо . Будьмо ввічливими , поважаймо один одного і закони України . Тільки так ми можемо стати цивілізованою державою і нацією !!!
16 Січня 2017, 19:19
Найбільша біда навіть не в білетах, а яка мова звучить яка пісня лине по радіо. А звучить здебільшого мовою агресора , незважаючи що на Сході гинуть найкращі сини а тут вбиаають душу оцими недолугими піснями. Як писала Л Костенко Націі вмирають не від інфаркту, спочатку у них відбирають мову". Бо чия мова , того й влада. Обовязково зобовязоти перевізчиків щоб тільки украінською мовою линула пісня! І будьмо свідомими!
17 Січня 2017, 12:34
ви i так свiдомие...
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024