Вихованці школи мистецтв продемонстрували свої музичні вміння

23 Грудня 2019, 17:05
Вихованці школи мистецтв продемонстрували свої музичні вміння 1955
Вихованці школи мистецтв продемонстрували свої музичні вміння

У Ковельській школі мистецтв відбувся концерт викладачів та учнів, на якому свої досягнення презентували народний та струнно-народний відділи школи. 

Про це інформує Ковельська міська рада.

У концерті взяли участь учні молодших та старших класів, художні колективи школи. Майстерність гри на народних інструментах демонстрували юні бандуристи, гітаристи, домристи, акордеоністи та баяністи. Вони виступали з сольними та ансамблевими номерами. Серед учасників чимало лауреатів обласних та міжнародних конкурсів і фестивалів. Філіп Головій, учень 6 класу нещодавно виступав у місті Кобрин (Республіка Біларусь), де разом зі своїм викладачем Людмилою Мишковець отримали почесний диплом. Ці відзнаки під час концерту урочисто вручив директор Ковельської школи мистецтв Андрій Мигуля. Серед сольних номерів слід також відзначити виступи учнів класу Надії Балаки, Надії Семенович та Петра Овруцького.

Цкавим був виступ квартету під керівництвом викладачок Світлани Остапчук та Світлани Романюк, де органічно поєднались тембри бандур, домри та флейти. Глядачі тепло приймали дует баяністів Максима та Костянтина Павловичів викладачки Олени Пастерницької, дует домристки Вікторії Бобер та акордеоніста Рувіма Сича викладача Оксани Гетьман. Традиційним був виступ тріо гітаристів під керівництвом Вячеслава Скрипіна. Керівник ансамблю «Акорд» Олександр Середа згуртувати у своєму колективі учнів та викладачів школи. Він постійно працює над репертуаром, шукаючи цікаві сучасні композиції. У концерті також взяла участь солістка Анна Повх.

Порадував своїм виступом ансамбль аматорської народної музики «Награш» під керівництвом Віталія Зінчука. Колектив, який вже багато років функціонує при Ковельській школі мистецтв, є лауреатом всеукраїнських та міжнародних конкурсів в Югославії, Італії, Німеччині, Греції, Туреччині, Нідерландах, Польщі. Неодноразово брав участь у різноманітних фестивалях як в Україні, так і за її межами.

 




Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром