Ковельського депутата хочуть відправити до лікарів

24 Грудня 2019, 15:55
Володимир Косцьов’ят 5397
Володимир Косцьов’ят

Міська влада заявляє, що буде звертатися до медиків з приводу депутата, а той мовить про перешкоджання своїй депутатській діяльності. 

24 грудня на початку засідання депутатської комісії Ковельської міської ради з комунальних питань її голова Геннадій Кіндер вніс до порядку денного заяву щодо поведінки депутата Володимира Косцьов’ята, який одразу ж почав допитуватися: «у чому вона заключається» і «чому заяву нікому не роздали»?

«Ви, як головуючий сьогодні на житлово-комунальній комісії, внесли в незаконний спосіб у порядок денний в зговорі із секретарем міської ради і своїм братом. Робить злочин!» – сказав Володимир Кирилович.

Тут з президії вийшов міський голова Олег Кіндер і, звертаючись до депутатів, запропонував відправити Косцьов’ята на обстеження до лікарів.

«Давайте звернемося до нашої правової комісії. Пошлемо чоловіка на обстеження… Якщо ваша воля, будь ласка, на моє ім’я підготуйте службову записку, або просто звернення… А далі будемо звертатися до медичних органів для того, щоб провести комісію», – мовив Олег Кіндер.

Його підтримав депутат Святослав Степанюк.

«Треба прийняти якесь серйозне рішення. Зобов’язати Косцьов’ята, може, справді піти в медичний заклад перевіритися. Зобов’язати. Я не знаю, чи ми маємо на це право», – засумнівався він.

«Маємо! Маємо!» – ствердно наголосив Олег Кіндер.

Святослав Степанюк все ж зауважив, що треба з юристом порадитися, і почав бідкатися, як з Володимиром Косцьов’ятом «просто невиносімо» і «як добути каденцію».

Наприкінці засідання Геннадій Кіндер озвучив свій депутатський запит щодо Володимира Косцьов’ята.

«На комісію він приходить попередньо не підготовлений, не вивчає матеріалів комісії, а робить це в процесі роботи комісії, ставить доповідачам та депутатам питання, які є недоречними та відсутні у порядку денному комісії, часто вигукує та бігає по залу, його поведінка відволікає членів депутатської комісії від роботи та часто призводить до зриву роботи комісії», – говориться у запиті, який датовано 26 грудня, коли має відбутися чергова сесія міської ради.



 

До трибуни вийшов Володимир Косцьов’ят, який не погодився із запитом Геннадія Кіндера, а в Святослава Степанюка все допитувався, чим він його образив. Після словесної «баталії» члени комісії, крім «винуватця», проголосували за підтримку запиту.

 

Коментарі
24 Грудня 2019, 19:09
єдиний депутат, який не краде. І дає за громаду! Заважає комусь
24 Грудня 2019, 20:23
Чи не вперше згоден з Кіндерами...кукукнутого лікувати треба
24 Грудня 2019, 20:44
Вручити йому від громади міста хорошу путівку на оздоровлення - поставити це питання на черговій сесії. Він цього заслужив. Після оздоровлення він запрацює краще, розсудливо. Лагідне сонечко біля моря буде сприяти покращенню його здоров'я. Він уже дуже втомився в боротьбі з за права людини. В боротьбі із чиновиками різного рівня. В боротьбі за життя і здоров'я людини в тій нещасній Україні.
24 Грудня 2019, 21:11
У свій час Косцьов'ят В.К. мав інвалідність другої групи загального (психічного) захворювання, отримував пенсію. А через деякий час він відмовився пройти черговий курс стаціонарного лікування, не з'явився на МСЕК і групу зняли. Але здоровшим від того не став. Хвороба прогресує і перейшла в токсичну форму. Хворий став соціально небезпечним, він не може усвідомлювати своїх дій і керуватися ними, його поведінка не піддається корекції. Він не може адекватно виконувати депутатські повноваження. Його мусово відправити на стаціонарне обстеження і чим швидше, тим краще. І якщо правильно підібрати ліки, його стан може дещо покращитись. Але дієздатність всеодно потрібно обмежити, бо повністю вилікувати людину від такої хрвороби медицина сьогодні ще не може.
24 Грудня 2019, 23:15
Вже тошно дивитись на тих СВЯТИХ наших НЕкосцьовятів... Його хоч у лікарню можна відправити, а вас усіх до в'язниці треба запроторити!
25 Грудня 2019, 00:26
Ти Василю, мабуть, такий самий кукукнутий як Косцьовят.Ліпіни по вам плачуть. Палата N.6
25 Грудня 2019, 00:43
Казкові ідіоти ці кіндерсюрпрізи, два брати-акробати. Цих пришелепків давно не то що на медкомісію а на нари потрібно відправити. І вони це знають, грають на публіку.
25 Грудня 2019, 08:35
Скільки міліонів на відкатах присвоїв Мавп за свою каденцію
25 Грудня 2019, 10:16
Після розкраденого і розваленого ДОКу Кукукнутому можна вручити путівку лише в СІЗО. В цілому депутати поступили правильно - в Кукукнутого вже давно відкрито проявляються ознаки психічного захворювання, і обстежитися йому не завадить. Але ж, як тоді бути тим людям, які проголосували за депутатський мандат для психічнохворого? А стосовно того, що "дає за громаду", то і папугу в цирку можна навчити говорити і викрикувати репліки коли потрібно, і коли не потрібно. Сенсу в них все одно ніякого.
25 Грудня 2019, 10:50
Хворий він, чи не хворий-питання відкрите. А от те, що примусив всіх "не хворих" у владі виконати протипожежні вимоги в сесійному залі міської ради, це факт....
25 Грудня 2019, 12:53
Коли Кукукнутий нищив меблеву фабрику, хвороба була на початковій, безсимптомній стадії і він добре знав, що і для чого робить. А перед виборами він уже був недієздатним і пройшов у депутати за закритим списком. Так що в тому, що пацієнт попав у винна наша виборча система і ті, хто готував список. А виборці, як завжди, вибирали котів у мішку...
25 Грудня 2019, 12:54
Коли Кукукнутий нищив меблеву фабрику, хвороба була на початковій, безсимптомній стадії і він добре знав, що і для чого робить. А перед виборами він уже був недієздатним і пройшов у депутати за закритим списком. Так що в тому, що пацієнт попав у депутатський кормус, винна наша виборча система і ті, хто готував список. А виборці, як завжди, вибирали котів у мішку...
25 Грудня 2019, 12:55
Коли Кукукнутий нищив меблеву фабрику, хвороба була на початковій, безсимптомній стадії і він добре знав, що і для чого робить. А перед виборами він уже був недієздатним і пройшов у депутати за закритим списком. Так що в тому, що пацієнт попав у депутатський кормус, винна наша виборча система і ті, хто готував список. А виборці, як завжди, вибирали котів у мішку...
25 Грудня 2019, 16:51
А те, що у нього була інвалідність з приводу псих.захворювання - тих, хто включав його у список чомусь не цікавило? А потім - інвалідність зникла, бо вже пенсії отримувати не треба - він же депутат - зявились інші доходи...
25 Грудня 2019, 18:54
Давно пора його і психушкі, а то лазить скрізь, де нінка пошле і думає що розумний клоун
25 Грудня 2019, 20:46
У Кіндера в дитинстві були деревяні іграшки та шкільні пенали от Мавп всі дерева в окрузі понищив з Геником
25 Грудня 2019, 21:36
Нінка - ще та стерва. Дасть Кукукнутому понюхати - той бігом мітить територію.
14 Січня 2020, 19:16
Хоч, за своїм характером Косцьовят В. "гнилий і понтовий", холуй шахрайки Нінки Д,, яка все своє життя намагалась заволодіти чужим майном і по якій відкрите КП... Косцьовят В.К. ТИРИТЬ державний бюджет, СПИСУЮЧИ СВОЇ КОМУНАЛЬН БОРГИ, використовуючи службове становище, ще й пропонуючи це іншим...Кримінальний кодекс України (ст. 151) передбачає покарання за поміщення до психіатричного закладу завідомо психічно здорової особи. Таке діяння карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до двох років, або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
15 Січня 2020, 01:15
І що ти цим хочеш сказати, що Кукукнутий здоровий?
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024