Ковельська міськрада і РДА підписали меморандум про співпрацю

26 Грудня 2019, 16:00
Ковельська міськрада і РДА підписали меморандум про співпрацю 2980 Джерело: Ковельська міська рада
Ковельська міськрада і РДА підписали меморандум про співпрацю

У Ковелі підписали меморандум про співпрацю у сфері надання адміністративних послуг.

Про це інформує Ковельська міська рада.

23 грудня міський голова Олег Кіндер і перший заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман підписали меморандум про співпрацю у сфері надання адміністративних послуг (про створення спільного міськрайонного Центру надання адміністративних послуг).

Сторони узгодили наміри розташувати основний офіс ЦНАП у приміщенні, що є об’єктом власності територіальної громади міста Ковеля в особі Ковельської міської ради, за адресою: вул. Незалежності, 73, територіальний підрозділ ЦНАП – у приміщені, що є об’єктом державної власності в особі Ковельської районної державної адміністрації, що на вул. Драгоманова, 22.

Після прийняття рішення Кабінетом Міністрів України про передачу зі сфери управління Ковельської районної державної адміністрації у власність територіальної громади міста Ковеля адмінбудівлі, що знаходиться на вул. Драгоманова,22, міська рада зобов’язується прийняти його у власність та забезпечити належне облаштування приміщень ЦНАП, а також їх обладнання та утримання.

Працівники відділу з питань організації діяльності центру надання адміністративних послуг та відділу державної реєстрації, які обслуговують мешканців Ковельського району, під час ліквідації зазначених структурних підрозділів будуть переведені на відповідні посади у центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету.

26 грудня на сесії міськради внесли зміни до штатного розпису та Положення про центр надання адміністративних послуг. Це зумовлено створенням у наступному році управління «Центр надання адміністративних послуг», яке обслуговуватиме ковельчан та мешканців району.

Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024