«Ковель цьогоріч запам’ятався мені як спортивний, вольовий, наполегливий», – Сергій Кошарук

31 Грудня 2019, 16:00
Сергій Кошарук 2843
Сергій Кошарук

Колишній мер Ковеля, а нині депутат міськради від «ЄС» Сергій Кошарук підбив свої підсумки 2019 року.

«Традиційно, в останні дні року, що минає, прийнято підбивати підсумки. Поділюсь кількома і я. Особисто мене цьогоріч надихнула книжка Лори Гілленбранд «Незламний», – поділився із підписниками Сергій Кошарук на своїй сторінці у Facebook.

Головний герой біографічного роману «Незламний» – Луї Замперіні –американський легкоатлет, учасник Олімпійських ігор 1936 року, під час Другої світової війни, ставши льотчиком, проходить через такі випробування, про які навіть читати моторошно. Виживши в умовах найжорстокіших знущань, принижень і голоду в японському таборі для військовополонених, у післявоєнний час, Замперіні знаходить душевний спокій лише після того, як зустрічається з колишніми своїми катами і прощає їх.

«До речі, цю книгу мені подарувала кохана дружина, я також дякую їй за повсякчасну підтримку, яка була і в цьому році. Загалом, дуже пишаюсь своєю сім’єю. Дочка Іванка впоралася зі сором'язливістю, впевнено виступивши на фестивалі східних танців. У цьому році, залишивши державну службу, відчув себе вільніше, разом із сім'єю багато подорожував, декілька разів бував у горах. Мої діти, дружина, батьки і теща, сестра зі своєю сім'єю, друзі живі, загалом здорові та дають собі раду, – це найцінніше», – зазначив політик.

Сергій Кошарук також пригадав період виборів і свою діяльність у проєктах з енергоефективності.

«Радію за друзів і знайомих, котрі прислухалися до моїх порад та відважилися на інвестування в будівництво сонячних електростанцій. Звісно, найбільше закарбувались з політичних подій вибори. Залишивши статус держслужбовця став підприємцем, тісно працюючи з містами та громадами. Змінив місто і місце роботи, але продовжую працювати з улюбленими темами - енергоефективність, екологія та розвиток громад», – написав у дописі депутат.

Політик розповів, що в Асоціації «Енергоефективні міста України» працює в напрямку розвиткових проєктів для міст і громад, таких як підтримка співпраці ОСББ та Фонду енергоефективності. Досягнення Асоціації – втілені проєкти з енергоефективності в громадах, вагомою для наших міст є робота з Європейською Енергетичною Відзнакою.

Також поділився бажаннями на новий 2020 рік – це запуск механізму Револьверного Фонду у містах  Асоціації та здобути успіх на місцевих виборах. Не оминув і думок про Ковель.

«Мій рідний Ковель цьогоріч запам’ятався мені як спортивний, вольовий, наполегливий. Місто росте й розвивається, хоч і потребує більшої уваги в екологічній сфері. Створюються нові робочі місця та працюють завзяті й енергійні люди, які наповнюють місто новим змістом», – поділився думками депутат міськради. 

Серед побажань є і про мир.

«Хочу, аби 2020 для України став роком переможного миру! Вороги будуть переможені! Гадаю, це мрія всіх свідомих українців. Дякую 2019 року за натхнення жити - любити, мріяти, бажати, здобувати, творити, радіти, дарувати... Кожен з нас може і повинен привносити свою часточку добра своїй країні і світу загалом. Будьте щасливі, колеги, друзі та однодумці!», – побажав своїм підписникам Сергій Кошарук.

Коментарі
31 Грудня 2019, 19:01
Треба за нього голосувати ! Не продав він ще свою порядність, може тому і з політики пішов.
31 Грудня 2019, 23:41
ПОРОШЕНКО ВСІХ СВОЇМ ГІВНОМ ПОМІТИВ-НЕ ВІДМИТИ
01 Січня 2020, 10:55
А вона в нього була - порядність?
01 Січня 2020, 15:19
«Ковель цьогоріч запам’ятався мені як спортивний, вольовий, наполегливий»...<br/>Що за беззмістовний набір слів? Старт передвиборчої гонки?
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром