На Ковельщині готуються до відзначення Дня Соборності

17 Січня 2017, 10:00
1388

16 січня під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Романа Кульцмана відбулося засідання організаційного комітету з підготовки і відзначення Дня Соборності України.

Під час засідання було скоординовано план заходів з відзначення в районі Дня Соборності України, – повідомляють у прес-службі Ковельської РДА.

20 січня об 11.00 годині в центральній районній бібліотеці відбудеться тематичний захід за участю представників органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування,  учасників Революції Гідності, АТО, сімей загиблих учасників АТО, представників політичних формувань, громадських організацій, трудових колективів, громадськості та духовенства  району. Від учасників заходу будуть покладені  вінки та квіти до пам’ятника «Борцям за волю України»,  стели пам’яті на честь загиблих ковельчан – учасників АТО. 

Виконавчими комітетами селищних, сільських рад та загальноосвітніми навчальними закладами буде організоване покладання квітів до меморіальних дощок учасникам АТО, що знаходяться на  їх будівлях та могил учасників АТО.

В центральних садибах селищних, сільських рад пройдуть урочисті заходи, окрім того, в закладах освіти району буде проведено тематичні уроки, інформаційні години, спрямовані на донесення до підростаючого покоління об’єктивної інформації про підписання Акту злуки Української Народної Республіки та Західно-Української Народної Республіки. В закладах культури та бібліотеках району будуть організовані тематичні виставки.

На фасадах державних установ, підприємств, організацій області будуть вивішені Державні прапори України. У храмах району будуть відслужені молитви за мир і єдність в Україні.

Коментарі
17 Січня 2017, 12:29
Головне,щоб заходи були наповнені глибоким змістом ;від душі,а не галочкою в плані заходів.
17 Січня 2017, 21:18
Галі, як завжди, душу треба... А я от думаю,що не було б тої злуки, не було б стільки протиріч між регіонами країни зараз і навіть не треба було б обговорювати, треба федералізація, чи ні.<br/> Якщо по правильному з історисної точки зору, то день так званої злуки треба святкувати все-таки 17 вересня 1939 року, коли Україна, не важливо під яким прапором, була оформлена у кордонах , які існують на даний час. І памятники треба ставити нацикам не Бандері, а Сталіну, яких забрав від поляків та румунів території, які століттями належали їм.
17 Січня 2017, 22:26
Петро ти дурень, не повний дурень, але все ж...
17 Січня 2017, 22:51
Ну, звичайно,що дурень, на те я й Петро... Тільки таких дурнів півкраїни, і останнім часом все більшає, не всі втікають за кордон.
20 Січня 2017, 18:25
Petro, takih fools more than half country, na zhal'(( Slava popugam
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром