У Ковелі п’ятеро осіб зняли з квартирної черги

05 Січня 2020, 16:00
Квартирна черга / Фото ілюстративне 2822
Квартирна черга / Фото ілюстративне

У Ковелі відбулося чергове засідання громадської комісії з житлових питань.

Про це інформує Ковельська міська рада.

Начальниця відділу обліку, розподілу та приватизації житла Ніна Іваненко ознайомила з заявами дитини, позбавленої батьківського піклування, та її прийомних батьків-вихователів щодо взяття 16-річної Софії на соціальний квартирний облік. Комісія розглянула надані документи, що підтверджують такі права дівчини.

Вирішили підготувати проєкт рішення для затвердження виконавчим комітетом.

Водночас, п’ятеро осіб зняли з квартирної черги. Двоє – за їх особистими заявами, одна родина придбала житло, у двох сталися зміни у складі сім’ї.

Комісія погодила переоформлення квартирного обліку з померлого чоловіка – ветерана праці на його дружину із внесенням її в списки для загального одержання житла.

Задовільнили клопотання Ковельського міськрайонного суду про виключення зі списку службового житла квартири в будинку № 1 на вулиці Грушевського у зв’язку з відсутністю потреби у такому її використанні.

Підтримали рішення первинної профспілкової організації ВСП «Ковельська дистанція колії» про взяття громадян на квартирний облік за місцем роботи.

З усіх розглянутих питань відділом обліку, розподілу та приватизації житла будуть напрацьовані проєкти рішень і представлені на засідання виконавчого комітету.

Коментарі
05 Січня 2020, 21:20
Як добре колись було... Вистоїш 25 років у черзі, ні разу не зміниш місця роботи, не допустиш жодного прогулу, не отримаєш ні однієї догани, не попадеш ні разу у витверезник - і отримаєш аж цілих 52 квадрати загальної площі на сім'ю з 5-ти (на той щасливий час) чоловік! Ти - Квартиро-Наймач!!! Можеш жити-доживати до пенсії у новенькій, компактній, малогабаритній квартирці (якщо не виселять за порушення правил соціалістичного співжиття)...<br/>А зараз... Стоїш, доки з черги не знімуть...
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024