У ковельчанина вилучили кастет

19 Січня 2017, 11:13
1473

Учора, 18 січня, на вулиці Володимирській у Ковелі оперативники виявили та вилучили у 39-річного місцевого жителя кастет.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.263 Кримінального кодексу України, – повідомляють у прес-службі волинських правоохоронців.

Учора у післяобідню пору працівники карного розшуку на вулиці Володимирській у 39-річного ковельчанина в кишені куртки виявили металічний предмет чорного кольору прямокутної форми з чотирма отворами, зовні схожий на холодну зброю – кастет. До слова, чоловік раніше мав проблеми із законом за скоєння дрібних крадіжок.

Виявлений предмет правоохоронці вилучили та направили у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр для проведення експертизи, яка встановить походження вилученого предмета.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає покараннфя у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років. Триває слідство.

Поліція нагадує громадянам, що за носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого на це законом дозволу наступає кримінальна відповідальність – позбавленням волі на строк до трьох років.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром