Ковель знову відвідали благодійники з німецького Вальсроде

11 Січня 2020, 11:00
Ковель знову відвідали благодійники з німецького Вальсроде 3298
Ковель знову відвідали благодійники з німецького Вальсроде

У Ковелі побували благодійники з німецького міста Вальсроде.

Про це інформує Ковельська міська рада.

Щороку під час новорічно-різдвяних свят у Ковель приїжджають представники товариства «Допомога дітям Ковеля» на чолі з його головою Міхаелем Хааке з німецького міста-партнера Вальсроде. Програма німецьких «санта клаусів» на кілька днів була розписана. Вони побували в громадській організації «Реабілітаційний центр», дитячих садках №6 та №7. Їх радо зустрічали в ГО «Спарта», центрах соціально-психологічної реабілітації дітей та комплексної реабілітації дітей з інвалідністю.

Не оминули увагою стареньких, які мешкають у відділенні стаціонарного догляду територіального центру соціального обслуговування.

Нагадаємо, що 28 років поспіль діти з малозабезпечених, багатодітних сімей їздять на відпочинок у це місто. Міхаель Хааке зазначив, що у Вальсроде влітку знову зустрічатимуть ковельських школярів. До їх приїзду уже ведуть активну пдготовку.

Читайте також: Ковель знову відвідали німецькі благодійники

Гості з Німеччини також привезли гостинці хлопцям і дівчатам, які там уже проводили канікули. Відвідали їх вдома, поспілкувались з рідними.

80 пакунків напередодні Різдва вручили ковельським дітям. Захід відбувся у Палаці учнівської молоді. Яскраву пісенну програму там представили вихованці Руслани Шацької — учасники студії естрадного співу «Зорепад». Начальник служби у справах дітей Жанна Вельма подякувала німецьким друзям за турботу і подарунки, а також висловила сподівання на подальшу співпрацю.

Також делегація побувала в народному домі «Просвіта», де їх вітав фольклорний гурт «Намисто», який виступав три роки тому у Вальсроде. 

 






 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024