На Ковельщині відзначили День Соборності

20 Січня 2017, 18:00
2426

У приміщенні центральної районної бібліотеки відбувся тематичний захід з нагоди Дня Соборності.

В урочистому зібрані взяли участь голова районної ради Андрій Броїло, перший заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман, депутати районної ради, начальники управлінь, відділів та структурних підрозділів райдержадміністрації, представники органів місцевого самоврядування, релігійних конфесій, політичних партій, громадських організацій, підприємств та установ району, – повідомляють у Ковельській районній раді.

Урочистим звучанням Гімну України розпочався районний захід. Хвилиною мовчання було вшановано всіх борців за незалежність та соборність України в різні часи її історії. Представники молодого покоління від учасників заходу поклали квіти до пам’ятного знаку «Борцям за волю України» та Стели-пам’яті на честь загиблих жителів Ковельщини.

Виступаючи перед присутніми, голова районної ради Андрій Броїло наголосив, що цього дня ми віддаємо данину шани новітнім українським героям – Небесній Сотні, яка полягла на Майдані, під час Революції Гідності, добровольчим батальйонам та військовим формуванням, які зараз на сході ведуть боротьбу за свободу та неподільність української держави.

Також, Броїло у своєму виступі побажав учасникам заходу незламної волі до перемоги й патріотичного духу, який допоможе подолати будь-які перешкоди. Особливу вдячність та шану виступаючий приділив захисникам України та воїнам-землякам, які в цей час перебувають в зоні проведення антитерористичної операції і захищають Батьківщину від агресора.

Вже стало доброю традицією при відзначенні державних свят та пам’ятних дат вшановувати новітніх героїв – учасників антитерористичної операції на Сході. Для урочистого вручення, жителям Ковельщини, нагрудних знаків  Генерального штабу Збройних Сил України «Учасник АТО» були запрошені голова районної ради Андрій Броїло, перший заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман та виконуючий обов’язки військового комісара Ковельського об’єднаного міського військового комісаріату Ігор Горпинко.

Вітаючи захисників Вітчизни з нагородою, представники районної влади подякували їм за вірність Україні, незламну силу духу і побажала здоров’я, сімейних гараздів та миру.

Святковий концерт, присвячений найважливішій даті становлення української державності – Дню Соборності України відбувся за участю самодіяльних колективів та солістів клубних установ Ковельського району.






1


Коментарі
20 Січня 2017, 20:10
і дуже шкода що аовторюються Совєцькі традиції - на зібрання ходять тільки бюджетники (примусово)
21 Січня 2017, 01:11
друге фото саме круте нє растанусь с комсомолом буду вєчно молодим во бля 1234 пошьол
21 Січня 2017, 11:35
а це що за недоумки сидять на 6 фото з тупими рилами?
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024