Ковельчани нарікають на завалені снігом дороги

20 Січня 2017, 16:40
2510

Мешканці Ковеля обурені якістю прибирання міста від снігу.

Стан доріг ковельчани активно обговорюють у соцмережах.

Зокрема спільнота Ковель Онлайн | Kovel Online влаштувала для підписників опитування «Чи задоволені ви чисткою доріг у Ковелі?». Станом на вечір п’ятниці, 20 січня, відповіло на питання 568 користувачів мережі.

78,5%, а це 446 людей клікнуло на варіанті «Ні». Варіант відповіді «50/50» вибрало 82 користувачі, що становить 14,4%. 25 користувачам (4,4%) – байдуже, і лише 15 людей (2,6%) обрало варіант відповіді «Так».

Користувачі активно коментують опитування, зауважуючи, що ставали свідками того, як грузли авто та маршрутки. «Жах, це ще м'яке слово. Кожен день як по катакомбах на роботу», – зазначають під дописом.

1

Разом із тим цю ж тему обговорюють в спільноті Ковель Life у Facebook. «А що з дорогами в Ковелі ? Чому майже нечищені ? Нового снігу вже декілька днів не випадало. Чи як кожного року: «Ой! Зима прийшла несподівано – а ми думали, що цього року вже її не буде. Ой!» – пише користувач Андрій Григор’єв.

Нагадаємо, нещодавно комунальники звітували про прибирання міста від снігу. Мовляв, Ковель чистить 11 машин прибиральної техніки. Першочергово прибираються дороги, якими здійснюються міські пасажирські перевезення, – зазначали в міській раді.

Коментарі
20 Січня 2017, 20:09
Бувають випадки, коли виїхала техніка невчасно, але за пів години годину все починає працювати. А у цьому випадку - вже пройшов тиждень і еіякої реакції. Лід під снігом на дорогах. куча побитих автівок. І ніякої спроби прибрати сніг з доріг. Тому можна зробити висновок - господаря в місті немає. В ДАІ є ціла посада, людина яка відповідає за нагляд за технічним станом доріг, розміткою, роботою інженерного обладнання ( світлофори, дорожні знаки, стан покриття та ін.). Питання - ЧОМУ МОВЧИТЬ ДАІ? Дякувати можна тільки ЖЕКам - хоч тротуари підтримуються в належному стані. Думаю, що депутати повинні заслухати Товстигу, керівника КП "Добробут" і зробити відповідні висновки. А то в нас керовніки ( якщо Товстигу можна назвати таким) тільки вміють проводити фіктивні конкурси і здавати за бабки інтереси ковельчан. Достовірно відомо що з "Верес"ом заключена угода про обіт по очистці доріг міста і за це йому платяться гроші. Думаю що для прокуратури тут дуже широке поле діяльності. Почати потрібно з Товстиги. Це його прямі обов"язки підтримувати порядок у місті.
21 Січня 2017, 12:04
що ви там барани розумієте в міських справах. Йде тотальна економія. Сніг і сам розтане. нема чого ресурчи на нього витрачати. Навпака нашим керовнікам медаль треба дати. Тільки язиками ляпати звикли. Взяли б лопати та й пішлиб розчистили собі дороги. Апше вже абарзелі
21 Січня 2017, 19:51
напередодні зими тоді ще Балак звітував про підготовку техніки до зими. була названа цифра, що 20 одиниць снігоприбиральної техніки готові до боротьби з природніми катаклізмами. Спеціально спостерігав на протязі тижня "боротьбу" нашої техніки. Із 20 одиниць бачив трактор з номером 79-51 ВШ, 11-24 ВШ , 21 996АС і ще один з заліпленими снігом номерами (маленький червоний). Так де ж ті 20 одиниць техніки? Кого ви дурите шановні керовніки міста. Де ваші посипочні машини, де ваші бульдозери, де ваші врешті - решт двірники з лопатами. Хто відповість за брехню і бездіяльність? Товстига - йди з посади якщо не вмієш керувати. І досить ставити на посади своїх кумів, коханок, недолугих некомпетентних сумнівних песон.
21 Січня 2017, 20:53
Дивіться на проблему глибше. Це Путін заслав нам мера і його зама Товстигу, щоб вони валини народне господарство і сіяли панику серед населення. Це рука москви, панове
21 Січня 2017, 21:29
а ти, баране, поїдь на Володимирську і побачиш інші трактори. А то боїшся свою дупу від кріслв відірвати. З вікна багато не побачин. Чмо блін
22 Січня 2017, 00:08
за Донбас і Крим ця сволота путлер ще відповість!
22 Січня 2017, 12:46
дана стаття висвітлює зовсім іншу проблему. Чому комунальна служба на чолі з Товстигою і відповідальним за стан доріг саме в межах міста КП "Добробут" в особі директора Демчука Л. В. допустили що на протязі тижня не спромоглися не те що прибрати сніг з доріг а хоча б посипати дороги піском з сіллю. Результат - куча побитих машин, маса незручностей водіям, маса запитань на що платяться податки з а дороги, і хто відповість за базар. А ви причепились до тротуарів. Зі сторони пішоходів скарг не поступало, і ЖЕКи зі своєю задачею впорались на відмінно. Ні одного побитого носа, ні одної зламаної руки чи ноги. Але боротьба зі стихією якраз і звелась до того, що сніг з доріг зійшов сам, а ЖЕКівські трактори гонять воду по тротуарах і імітують активну діяльність виконуючи дебільні розпорядження Товстиги. Ганьба!!! Андроша йди під три чорти з посади, бо винесемо.
22 Січня 2017, 12:55
Був би мер порядною і відповідальною людиною, то Товстиги і Демчука з понеділка 23 січня на посаді не повинно було б бути.
23 Січня 2017, 11:50
Зате вулиця мера, територія біля його будинку та сам двір вичищені від снігу. Навряд він сам лопатою вигрібав весь сніг зі свого великого подвір"я.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024