У Ковельській міськраді депутат знову хотів викликати поліцію

20 Січня 2017, 18:14
3352

На засіданні постійної депутатської комісії Ковельської міської ради з питань житлово-комунального господарства мали розглядати заяву депутата з фракції ВО «Батьківщина», старшого брата мера міста Геннадія Кіндера про те, що він складає з себе повноваження голови цієї комісії.

Геннадій Олексійович категорично відмовився сідати разом із членами комісії і став нарікати на погану явку колег-депутатів, а особливо обурився від того, що був відсутній лідер фракції БПП «Солідарність» та заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук. Хоча, крім Сергія Дмитровича, на комісію на той час не прийшли двоє депутатів від «Батьківщини».

«Якщо не буде кворуму, то я через десять хвилин ухожу! Є Кошарук? Чого Кошарука на комісії нема?» – допитувався Геннадій Кіндер.

Секретар міської ради Віра Федосюк проінформувала, що вони офіційно вислали на обласну державну адміністрацію запрошення Сергію Кошаруку, а згодом сказала, що направили листа голові ОДА Володимиру Гунчику з проханням забезпечити явку його заступника на цій комісії.

«Нєхєр було іти в депутати!… Хєрньою там занімається разною. То хай він сам і проводить комісію», – голосно матюкався при всіх Геннадій Кіндер.

Виконуючий обов’язки голови депутатської комісії Вадим Ткачук, який представляє «Свободу», зачитав заяву Геннадія Олексійовича, котрий подав у відставку в зв’язку із «деструктивною позицією окремих членів комісії» та створенням у міській раді «нової більшості на базі «Солідарності», «УКРОПу», Радикальної партії Олега Ляшка та «Свободи». 

Депутат від «УКРОПу» Володимир Косцьов’ят довго говорив про свою незгоду з тим, що Геннадій Кіндер назвав позицію «деструктивною», але міський голова Олег Кіндер, який стояв у дверях і все оте слухав, підтвердив слова свого старшого брата. Між «укропівцем» і мером кілька разів спалахувала суперечка.

«Пан Косцьов’ят займає саме деструктивну позицію, то хай краще сяде, або вийде!» – наголошував Олег Кіндер.

«Ви самі присядьте, як всі люди нормальні, і слухайте уважно: якщо ви будете себе так поводите, я ще раз вам кажу, будете пояснення в поліції давати», – попереджав Володимир Косцьов’ят.

Депутати продовжили товкти воду в ступі.

«Віра Іванівна, будете улибатися в другому місці», – мовив до секретаря ради Володимир Косцьов’ят.

«Така я людина…», – відповіла Віра Федосюк і сказала щось там ще.

«Що вам хочеться, то там собі на фракції «Батьківщини» робіть, але давайте – по закону», – застеріг Володимир Кирилович.

Про право депутата почав говорити Олег Кіндер і згадав Косцьов’ята, а той, зрозуміло, не змовчав. Знову виникла сварка. Слово взяв Геннадій Кіндер, який під час суперечки з Косцьов’ятом взагалі залишив приміщення.

В ході тривалих словесних перепалок виходив із кабінету і Володимир Косцьов’ят, але щоразу швидко повертався.

«Да. Плакати хочеться відносно депутатського корпусу», – сумно зітхнув Олег Кіндер, коли депутат у черговий раз вийшов за двері.

«Що маємо, те маємо», – погодилася Віра Федосюк.

Коментарі
20 Січня 2017, 20:22
а коли Кошарку став Сорлідарним. він же був у партії Совість України. Чи у нас віра змінюється з розстановкою сил у владі. Таких шистьорок потрібно гнати із усіх партій. Це продажні шкури. Прийде назад Радянська Влада - кошарук подасть заяву на вступ до КППС?
20 Січня 2017, 20:37
Яке позорище - мати такого депутата як Косцьов'ят!!!! Клоун!!! У тих Кіндерів ще залізні нерви, я вам скажу....
20 Січня 2017, 20:42
Кіндер назвав Косцьов'ята "чоловік" (на першому відео), а той сказав не ображати його. Ахахаххах!
20 Січня 2017, 20:52
чим закінчився цирк?
20 Січня 2017, 21:35
Кіндер падлюка віддай землю Гетьмана за хімчисткою де зруйноване бомбосховище участникам АТО там наділи змогли би отримати зо двадцять участників бойових дій
20 Січня 2017, 21:42
А Сорока - рибалка+електрична вудка це взагалі унікальний випадок-незабаром до них приєднається і власник водойми
20 Січня 2017, 21:50
Хіба з Луцька Гімнюки можуть брати в оренду наші водойми
20 Січня 2017, 21:53
Міський голова не цар,не хан і не намісник Бога в Ковелі.а тому не мав права так поводити себе на засіданні депутатської комісії.Що це дійсно так могла б зясувати Громрада звернувшись в( ПИСЬМОВІЙ ФОРМІ) в правоохоронні органи.
20 Січня 2017, 21:54
Геник ти тупе падло
20 Січня 2017, 23:02
ЗАКОН УКРАЇНИ<br/><br/> Про місцеве самоврядування в Україні <br/> &quot;.....Стаття 5. Система місцевого самоврядування<br/><br/>1. Система місцевого самоврядування включає:<br/><br/>територіальну громаду;<br/><br/>сільську, селищну, міську раду;<br/><br/>сільського, селищного, міського голову;<br/><br/>виконавчі органи сільської, селищної, міської ради;<br/><br/>старосту;....&quot; ОТЖЕ, з наведеного видно,що за своїм статусом депутат знаходиться вище міського голови.В разі зверненя в прокуратуру з приводу скандалу на засіданні комісії - висновок буде на користь депутата Косцьовята.
20 Січня 2017, 23:30
Палата №6 на сучасний лад.
20 Січня 2017, 23:39
Та гнати треба того Кіндера з влади,і то скоро,а то він зі своїми Конащуками,Логвіновими,Бручами розтягне по кишенях все місто,яке лишилось не вкраденим.
21 Січня 2017, 00:29
Косцьовят молодець! А на кіндерів гидко дивитись. Вже цей сімейний підряд надоїв. Дуже путньо поступить Косцьовят, якщо подасть на Кіндера в прокуратуру скаргу, бо скільки тих клоунів можна терпіти.
21 Січня 2017, 01:08
Знов Печенюк віноват
21 Січня 2017, 01:20
Проблема в тому,що головний УКРОПівець Пініс І.О. замість реальної протидії свавіллю Кіндера надає перевагу піару. Схоже на те,що і членів своєї фракції націлює наслідувати його приклад.От і мають те що мають:члени фракції постійно виступають в ролі хлопчиків та дівчаток для образ та принижень.Шкода,що члени опозиційної фракції забули прописну істину - ПОВАЖАЮТЬ СИЛЬНИХ, а не піарщиків.
21 Січня 2017, 01:40
За півроку перебування на посаді голови Громради Печенюк також не спромігся на жоден судовий позов.Як на мене,якщо лише язиками &quot;боротися&quot; з режимом Кіндера,краще цього не робити,користі для ковельчан було б незрівнянно більше.
21 Січня 2017, 08:30
Кіндера потрібно освятити хрещенською водою-в ньому сидить курупційний біс
21 Січня 2017, 08:47
Кіндерятко ти коли худобо прибереш Кнопин магазин з дитячого майданчику
21 Січня 2017, 11:13
Косцьов’ят виглядає як недотроль-каліка....
21 Січня 2017, 12:34
а чи відреагувала належним чином &quot;ГРОМРАДА&quot;, згідно п. 8 розділу ХІ &quot;Положення про громадську раду при Ковельській міській раді&quot;, тобто, чи, в разі виявлення корупційних дій або порушення законних прав і свобод громадян Органом, невідкладно повідомила правоохоронні органи та , чи, здійснює громадський контроль за розслідуванням?...&quot;
21 Січня 2017, 12:43
діяльність житлово-комунального господарства Ковеля, зокрема різного роду рішення, розпрядження про виділення коштів, їх витата, акти виконаних робіт, мабуть скоро буде предметом кримінальних правопорушень (злучину), і як прийнято, необхідно знайти політичного &quot;хлопчика для биття&quot;. ДЛя чого Гену підставляти, він же &quot;працює&quot; як і &quot;Леді БЮТ&quot;.
21 Січня 2017, 13:09
Про що Ви говорите?Кому в Громраді потрібні якісь&quot;ПОЛОЖЕННЯ&quot; та інші нормативні документи?Для них головне попіаритися,а далі хоч і трава не рости.
21 Січня 2017, 18:00
нормальна в нас громрада і не сріть кіндерлоги кончені
21 Січня 2017, 20:47
Дві порожні кобури на ремні на сраці,<br/>Сіпаються дві руки, що не знали праці.<br/>Лисуватий, низький зріст, голосок жіночий,<br/>Пережмакане мурло і безстижі очі.
22 Січня 2017, 15:48
Федосрючка теж вже загралась ! Пише якісь недолугі пости про прибирання доріг від снігу ! Позорісько якесь! Як таких тупих там тримають? Міську раду треба перейменувати на &quot; Тупой ещё тупее &quot;!
22 Січня 2017, 15:54
А які саме дії ВИ хотіли б побачити від Пініса І.О. та УКРОПу ?
22 Січня 2017, 17:02
Я хотів би бачити щоб мої обраннці дали відсіч Кіндеру щоб у нього не виникало бажання принижувати та ображати членів фракції УКРОП.Якщо для цього необхідна моя підтримка та допомога - я згідний її надати на першу вимогу.
22 Січня 2017, 21:09
То приходьте на сесію в цей четвер і побачите і почуєте,що творить Кіндер.Він разом зі своїм братком Геником торгують власністю громади,але є такі які їм підіграють із цим щось треба робити.
22 Січня 2017, 23:23
З бухти- барахти серйозні проблеми не вирішуються.Присутність неорганізованих людей на сесії ніяких позитивних наслідків не дасть.
23 Січня 2017, 05:56
Допоможу зоорганізувати торгове місце без дозвільних документів та реєстрації підприємця.Єдиний кишеньковий внесок до 19 числа помісячно.Гарантується повний юридичний супровід.Пропозиції менше 30 календарних днів не розглядаються.Всі питання особисто в приваті.
27 Січня 2017, 02:34
Боже цей косцьов'ят сраний уже мабуть всьому місту набрид, старий пелепень
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024