Ковельчан запрошують на військову службу за контрактом

12 Січня 2020, 19:00
Військова служба / Фото ілюстративне 4729
Військова служба / Фото ілюстративне

Ковельський військкомат проводить відбір кандидатів на службу за контрактом.

Про це інформує Ковельська міська рада.

Керівництво держави та Міністерство оборони України проводя заходи щодо переходу до комплектування Збройних Сил України військовими, які служитимуть за контрактом. З цією метою удосконалюють систему соціального захисту військовослужбовців, підвищують рівень їх грошового забезпечення, створюються умови для кар’єрного росту.

Вже зараз контрактники, які проходять службу у аеромобільних військах та Військово-Морських силах, отримують грошове забезпечення у розмірі понад 12 000 гривень в місяць і більше.

Крім того, для всіх військовослужбовців передбачено ряд одноразових допоміжних виплат: матеріальна допомога для вирішення соціально-побутових проблем (від 12 000 гривень); грошова допомога на оздоровлення (від 12 000 гривень); грошова винагорода за підписання контракту (від 20 000 гривень), зразкове виконання службових обовۥязків та бездоганну військову дисципліну; грошова допомога при переїзді до нового місця служби (для військовослужбовців та членів їх сімей).

Відповідно до Програми соціального захисту окремих категорій мешканців міста Ковеля передбачено надання разової допомоги громадянам, які прийняті на військову службу за контрактом в Збройні Сили України в сумі 5 000 гривень.

У Ковелі відбір кандидатів проводить об’єднаний міський військкомат. На службу за контрактом рядового, сержантського і старшинського складу приймаються громадяни, які мають вищу, професійно-технічну або повну загальну середню освіту і не проходили строкової військової служби, а також військовозобов'язані, які не мають військових звань офіцерського складу, з відповідною освітою та спеціальною підготовкою віком від 18 до 60 років.

За довідками та більш детальною інформацією потрібно звертатись в Ковельський об’єднаний міський військовий комісаріат за адресою: м. Ковель, вул. Грушевського, 14, (тел. 0989473837).

Коментарі
13 Січня 2020, 11:31
Не вводьте людей в оману. Матеріальну допомогу вже третій рік не платять. А зп 12000 це мізер. Напишіть, що 6-7 місяців ти в зоні оос, потім злагодження в полях, відпустка і знову по новій.
13 Січня 2020, 16:24
Зрадник Порошенко припинив розвал української армії, за що він таки сяде! Цього від нас вимагають 73% виборців і ми не маємо права їм відмовити. Розвал армії, започаткований Януковичем, ми відновили! А притягнення Порошенка ми доручили товаришам Портнову і Медведчуку. І вони нас не підведуть.
13 Січня 2020, 19:57
Взагалі, те що там пише по грошах , я навіть більше отримав. Якщо ви лохі служете в мазуті то ви і будете нічього не получати
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024