Ковельчани попали у ДТП на Ратнівщині: один помер, троє отримали ушкодження

14 Січня 2020, 12:00
ДТП 2556
ДТП

На автодорозі поблизу села Доманове Ратнівського району автомобіль «ВАЗ 2107» з’їхав у кювет та перекинувся. Внаслідок ДТП 29-річний пасажир помер на місці події, водій та ще троє пасажирів отримали тілесні ушкодження.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волинської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 13 січня по першій годині ночі. За кермом транспортного засобу перебував 38-річний житель Ковеля. Ймовірно, водій не врахував дорожньої обстановки й допустив з’їзд транспортного засобу в кювет. У ДТП загинув 29-річний ковельчанин.

Тілесні ушкодження отримали водій та троє пасажирів легковика. Всі вони жителі міста Ковель. Одного із пасажирів, 54-річного чоловіка, госпіталізували в хірургію центральної районної лікарні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Досудове розслідування триває.

Поліція Волині закликає громадян неухильно дотримуватися вимог правил безпеки дорожнього руху.

Коментарі
14 Січня 2020, 14:27
ДТП<br/>&amp;quot;Ковельчани попали у ДТП на Ратнівщині: один помер, троє отримали ПОШКОДЖЕННЯ&amp;quot; - ПОШКОДЖЕННЯ можуть бути у неживих ПРЕДМЕТІВ. А люди можуть отримати травми або тілесні УШКОДЖЕННЯ!!!
14 Січня 2020, 17:34
А Ви шановні чиновники бачили яка там дорога,автодорога Ковель-Ратне-Доманове це суцільні ями з горбами(нагадує напрям з Донецького аеропорту після обстрілу сепарами).Отож родичі з заявами в прокуратуру і нехай автодор відшкодовує
14 Січня 2020, 23:17
Це винний автодор, там дорога страшна, як після бомбування. Писати заяву на автодор, що винні у смерті і ДТП
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024