У Колодяжненську громаду приїжджала заступниця начальника поліції області

17 Січня 2020, 11:23
1700

Заступниця начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області Наталія Пасічник у Ковельському районі провела відкриту зустріч із головою Колодяжненської ОТГ Віталієм Кашиком.

Метою зустрічі 16 січня було налагодження співпраці та визначення пріоритетних напрямків у роботі між поліцією та громадою. Зокрема, забезпечення правопорядку та попередження правопорушень. Про це повідомили у Ковельському відділі поліції Волинської області.

У центрі уваги були також перспективи участі ОТГ у проєкті Національної поліції України «Поліцейський офіцер громади».

До слова, у грудні минулого року 30 волинських поліцейських, котрі пройшли конкурсний відбір у рамках пілотного проекту «Поліцейський офіцер громади», завершили навчання на базі Львівського державного університету внутрішніх справ та отримали свідоцтва про закінчення курсу спеціалізації.

14 серпня, в Луцьку заступник Голови Нацполіції Олександр Фацевич презентував проєкт «Поліцейський офіцер громади». У заході взяли участь керівництво Департаменту превентивної діяльності Нацполіції, Головного управління Нацполіції в області, представники обласної влади, голови ОТГ, а також представники міжнародної програми підвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування (ICITAP) Міністерства юстиції США.

Волинська область стала шостим регіон держави, де запроваджено проєкт «Поліцейський офіцер громади». У його рамках 37 об’єднаних територіальних громад підписали Меморандум про співпрацю з поліцією.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром