Команда з селища Люблинець перемогла у ралі

17 Січня 2020, 15:12
Ралі 3365
Ралі

Неподалік Любомля відбулося відкриття сезону екстремальної їзди по болотах та бездоріжжю повнопривідними автомобілями.

Ралі провели у вівторок, 14 січня. Вже вкотре такий захід організовують в районі Андрій Сліпчук та Сергій Тулюлюк – учасники аматорського Клубу «4х4 Буран». Про це пише Кордон.

Здавалося б, що таке для транспортного засобу якихось 600 метрів? Звісно, коли йдеться про асфальтовану дорогу, то таку відстань навіть водій-початківець на невеликій швидкості подолає за якихось 40 секунд.

А якщо перед тобою звивиста дистанція, з багатьма крутими поворотами і до того ж на ній є численні перешкоди у вигляді трясовини та глибоких западин, які треба долати мало не під прямим кутом? Ось де місце, аби випробувати свою майстерність водіння, тим більше, що спершу всі учасники проходили маршрут в одному напрямку, а потім у протилежному.

На відкриття сезону прибули сім екіпажів на позашляховиках з Любомльського і Ковельського районів. Шалений рев двигунів у болоті, бризки бруду з під коліс додали видовища кожному заїзду.

Як результат, найшвидше впоралася команда «Газік» з селища Люблинець Ковельського району. Планується, що з настанням теплої пори року клуб «4х4 Буран» проведе на території кількох районів Волині аналогічні змагання, які будуть кількаденними.

Читайте також: Мешканець Любомльського району зі старих автівок робить «монстрів» техніки






1

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024