У Ковелі кошеня три доби просиділо на верхівці дерева

20 Січня 2020, 11:52
Кошеня 2181
Кошеня

У Ковелі врятували кошеня, яке три доби просиділо на верхівці дерева на Привокзальній площі.

Про це інформують активісти «Kovel Animals» на своїй сторінці у Facebook.

Про тваринку, яка застрягла на дереві, зоозахисники дізналися через допис у Facebook, ввечері 17 січня. Через що кошеня прозвали Спайдерменом.

«Приїздим на місце з драбиною та розуміємо, що самотужки нічого не вдіємо. Викликаємо МНС та вже за кілька хвилин, троє мужніх хлопців беруться до справи. Затамувавши подих, спостерігаємо, нагадує сюжет голівудського фільму, настільки вправно та швидко рятувальники дістаються до бідолахи, але... але перелякане створіння вирішує, що йому загрожує небезпека, та умить опиняється на сімісінькій верхівці. Все, далі рятівники безсилі, (дерево занадто тонке) та потрібна інша техніка», – розповідають активісти у дописі.

18 січня відбулася друга спроба. Активісти знову звернулися до пожежних та знову не вдалось дістатися бідолахи, оскільки потрібна була машина з автовишкою. Після цього вони звернулися до КП «Верес» та після огляду водієм підприємства висоти дерева, стає зрозуміло, що і комунальники не допоможуть, адже машина, на яку була надія, не дістане до такої висоти.

19 січня зоозахисники дізналися номер телефону до головного інженера ковельського РЕСу і незважаючи на вихідний, зателефонували.

«Так, вони мають машину, що відповідає нашим вимогам, і вже за якийсь час вона на місці. Але ж вихідний день, переповнена людьми привокзальна площа та габаритна техніка, і тут на допомогу приходять патрульні поліцейські. Декілька хвилин, вправне керування технікою і кошеня у надійних руках! Можливо більшість не зрозуміють наших дій, це ж лише кошеня, але для нас це передусім чиєсь врятоване життя. Щира подяка усім від команди Kovel Animals. Дописувачу у соцмережі Facebook, за інформацію щодо котика, відважним хлопцям з МНС, КП «Верес», ковельському РЕС, патрульній поліції міста Ковель, та тому хороброму хлопцеві, що самотужки намагався дістати кошеня», – подякували зоозахисники усім небайдужим.

Зараз активісти шукають для кошеняти нових господарів.


Коментарі
20 Січня 2020, 16:39
Ото суперновина! Дуже актуально, як для Ковеля! Немає нічого важливішого!
20 Січня 2020, 20:45
Ще не перевелись люди на світі...
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром