У Ковелі рятувальники вчилися користуватися новим обладнанням

23 Січня 2020, 15:20
У Ковелі рятувальники вчилися користуватися новим обладнанням 1960
У Ковелі рятувальники вчилися користуватися новим обладнанням

У Ковелі рятувальники вдосконалювали навички з виконання аварійно-рятувальних робіт за допомогою сучасного обладнання та техніки.

Про це інформує ДСНС у Волинській області.

22 січня відбулися навчання особового складу 4 та 19 Державних пожежно-рятувальних частин міста Ковеля з підвищення рівня навичок користування спеціальним аварійно-рятувальним обладнанням, що надійшло до підрозділу. Зокрема, обладнанням, яким укомплектована спеціальна аварійно-рятувальна машина легкого типу «САРМ-Л» на базі шасі «FORD RANGER».

Заняття з рятувальниками Ковеля провели співробітники групи аварійно-рятувальних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення Управління ДСНС України у Волинській області. Також до навчань долучилися працівники служби екстреної медичної допомоги.

Під час практичного навчання особливу увагу звертали на способи деблокування потерпілих з автомобіля, що потрапив у дорожньо-транспортну пригоду.

Рятувальники ознайомилися зі специфікою застосування гідравлічного та пневматичного аварійно-рятувального обладнання, засобами малої механізації, шанцевим інструментом тощо.

Крім того, працівники групи аварійно-рятувальних робіт поділилися знаннями, здобутими на різноманітних навчаннях, розповіли про найбільш типові випадки із власного практичного досвіду, акцентували увагу на усіх можливих ризиках та особливостях у роботі такого характеру.

 








Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024