Затримали авто, яке збило жительку Ковельщини у Рожищенському районі

27 Січня 2020, 13:47
Авто 2574
Авто

Поліція затримала автомобіль, причетний до летальної ДТП у Рожищенському районі, після якої загинула жителька Ковельщини.

Про це інформує Національна поліція у Волинській області.

24 січня на пішохідному переході в селі Копачівка Рожищенського району автомобіль збив 23-річну жительку Ковельського району й втік із місця дорожньо-транспортної пригоди. Від отриманих травм потерпіла померла в лікарні. За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої, слідчі поліції області відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Читайте також: Померла жителька Ковельського району, яку збило авто

Співробітники поліції встановили, що до летальної автопригоди причетний автомобіль «Peugeot Expert». Власник транспортного засобу також є жителем Ковельського району, котрий, ймовірно, перебував за кермом автомобіля в момент скоєння ДТП.  Правоохоронці встановлюють його місце перебування. Транспортний засіб поліцейські наступного дня виявили в одному із сіл Луцького району. Автомобіль затримали та помістили на арештмайданчик.

Триває досудове розслідування. Водію загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років позбавлення волі.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром