У Ковелі турботливі мамусі дізнавалися більше про психологічне здоров‘я дитини

29 Січня 2020, 12:18
4423

У міні-школі «АВС» провели перший психологічний тренінг для турботливих матусь на тему «Психологічне здоров‘я дитини».

Тренінг відбувся 25 січня. Організатором події стала засновниця та керівниця мережі дитячих центрів міні-школа «АВС».

Спікерами виступили відомий лікар-педіатр Богдан Михайлевський та практикуючий психолог з вісімнадцятилітнім досвідом Оксана Коцюбчик. Спікери розглянули тему психологічного здоров‘я дитиниз різних сторін медичної та психологічної, дали поради, як реагуватина певні відхилення від нормита як діяти при істериках.

Мами слухали лекції та активно виконували завдання. Учасникам дуже сподобалось і вони лишили багато позитивних відгувів у соц мережах.

«Дякую, дійсно все було супер, дуже багато корисної інфоомації взяла для себе і для своїх дітей. Чекаю з нетерпінням наступного тренінгу», – поділилась враженнями матуся двох синочків.

«Дякую Аліні Вижовець за те, що нагадали про такі, здається, звичайні, але важливі моменти у вихованні наших діток», – написала під дописом у профілі мама трьох.

Завдяки офіційфним спонсорам магазину «АВС», компанії чистої води «Westside» та салону «Cosmo Beaty Bar» учасниці не тільки прослухали цікаву інформацію, а ще й отримали цінні подарунки. Аліна Вижовець висловила щиру вдячність за підтримку та пообіцяла, що обов‘язково проводитиме тренінги на важливі теми у майбутньому.

 






 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024