У Ковелі відбувся семінар для безробітних

31 Січня 2020, 10:34
У Ковелі відбувся семінар для безробітних 2267
У Ковелі відбувся семінар для безробітних

У Ковельському міськрайонному центрі зайнятості для безробітних відбувся семінар з питань запобігання торгівлі людьми, нелегальній трудовій міграції та протидії домашньому насильству. 

Про це інформує Ковельська міська рада.

Фахівчиня з профорієнтації центру зайнятості Людмила Волчук розповіла  про ознаки торгівлі людьми, види експлуатації та вербування людей, міфи та стереотипи щодо торгівлі людьми.

Заступник начальника сектору превенції Ковельського відділу поліції майор Юрій Єрохін ознайомив присутніх з тим, як правильно поступити та куди звернутись тим, хто став жертвою чи свідком домашнього насильства. Наголосив, що сьогодні особливо акцентується увага на захисті постраждалої особи, невідворотності покарання для кривдника та запобігання новим інцидентам домашнього насильства.

Фахівчиня із соціальної роботи Ковельського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Тетяна Поремчук наголосила, що у випадку, коли людина зазнала будь-якого з видів насильства або розумієте, що існує загроза його скоєння, найголовніше правило - розказати друзям, знайомим, сусідам або родичам про такі факти, звертатись за допомогою до поліції, соціальних служб.

Коментарі
31 Січня 2020, 19:33
Хлопці харе, роботи нема... Їдемо в польшу добровільно в оплачуване рабство. Закривайте свою богодєльню біля вокзала яка шукає тільки робітничі професії
31 Січня 2020, 20:28
Скоро ми вам закриємо безвіз у Польщу. Хочете робочих місць? Так їдьте в Москву, там для всіх 73% знайдеться і робота, і койкомісця у вагончиках. А тим часом ваші благовірні теж без діла не залишаться, особливо молоді...
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром