У Ковелі розповіли про військову службу за контрактом

31 Січня 2020, 11:08
У Ковелі розповіли про військову службу за контрактом 3864
У Ковелі розповіли про військову службу за контрактом

У Ковелі розповіли про переваги військової служби за контрактом.

Про це інформує Ковельська міська рада.

Серед наявних вакансій на ринку праці військова служба за контрактом у ЗСУ є однією з найбільш високооплачуваних та конкурентоспроможних професій. Сьогодні вона – одна з найпопулярніших в нашій державі. Це пояснюється тим, що всі бажаючі служити в українській армії за контрактом отримують не лише достойну зарплату, а й певні переваги.

На виконання Державної програми переходу Збройних сил України до комплектування військовослужбовцями за контрактом, Ковельський міськрайонний центр зайнятості працює спільно з Ковельським об’єднаним військовим комісаріатом. У рамках співробітництва проводять ярмарки вакансій та семінари, де шукачам роботи розповідають про терміни контрактної служби, соціальні гарантії військовослужбовців та їх сімей, наявні вакансії у ЗСУ тощо.

Один із таких заходів організовали для 25 безробітних.

З переходом в Україні на контракту службу, суттєво підвищується конкурентноздатність військової служби на ринку праці – на цьому наголосили представники 14 ОМБР та Володимир-Волинського ракетно-зенітного полку.

Служба в армії за контрактом – це можливість отримати безкоштовну вищу освіту, виплату одноразової грошової допомоги при укладенні контракту. Також для військовослужбовців передбачено повноцінне речове та продовольче забезпечення, безоплатне медичне обслуговування та санітарно-курортне лікування за пільговою оплатою тощо.

Усі бажаючі отримали індивідуальні консультації, відповіді на запитання та інформаційні листівки.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024