Ковельчан запрошують на виставку живопису «Чарівне дитинство»

01 Лютого 2020, 15:00
Ковельчан запрошують на виставку живопису «Чарівне дитинство» 1497
Ковельчан запрошують на виставку живопису «Чарівне дитинство»

Нову колекцію цікавих живописних робіт можна оглянути у Ковельському культурно-просвітницькому центрі.

Про це інформує Ковельська міська рада.

Виставка «Чарівне дитинство» відбувається в рамках благодійного освітнього проєкту під егідою Благодійного Фонду «Зірка благодіяння». Основний його напрям діяльності має освітнє підґрунтя – допомога дітям у вихованні їх мистецьких та естетичних якостей.

Варто зауважити, що це вже друга виставка, яку презентує Благодійний Фонд в Ковелі. У листопаді 2018 року вони представляли експозицію олійного живопису «Світ емоцій». Тоді ковельчани могли ознайомитись з тридцятьма оригінальними роботами, які вабили погляд та змушували детально вдивлятись в мазки пензля і незвичне фактурне доповнення – ланцюжки, стрічки, шерсть, засушені гілочки та рослини. Виставка отримала чудові відгуки від відвідувачів та місцевих поціновувачів мистецтва.

У нинішню експозицію увійшло два десятки картин. На полотнах змальовані маленькі дівчатка та ангели. Милі діти зображені в різних образах – юних любителів природи.

Одна маленька леді прогулюється квітучим полем та збирає в букет запашні квіти. Інше дитя з трепотом пригортає до себе сіреньке кроленя. А тут – дві подружки-балерини мріють про своє велике майбутнє. Змальовані ангели займаються звичайними земними забавками – пускають мильні бульбашки та розмальовують паперові ліхтарики. Від кожної роботи віє спокоєм та ніжністю. Для підсилення ефекту рельєфності та об’єму автор додає до зображень сухоцвіти.
 







Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024