Держказначейство «заморозило» у Ковелі прийом платежів

30 Січня 2017, 12:48
2858

Відділення державного казначейства у місті Ковелі не приймає платежі від розпорядників коштів місцевого бюджету, оскільки їхні програми на 2017 рік ще не затверджені сесією міськради. Нагадаємо, що минулого четверга під час пленарного засідання більшість депутатів не проголосувала за порядок денний, внаслідок чого сесію було зірвано.

«По фінансуванню казначеї не приймають ваші платежі по програмах, тому що вони не затверджені на сесії, так як сесія не відбулася. То навіть і не скидайте заявки, бо не будемо фінансувати у зв’язку з тим, що не затверджені програми. Так же і по бюджету розвитку. Програма соціально-економічного розвитку теж не затверджена і видатки профінансувати не можна до прийняття програми по бюджету розвитку», – повідомила сьогодні на апаратній нараді розпорядників коштів начальник фінансового управління виконкому Ковельської міської ради Валентина Романчук.

«Почули, Віктор Васильович? Ваші депутати! Охорона здоров’я, там – ваші депутати! Не хочете фінансувати? Ну, не проводьте сесію. Нехай не голосують», – іронічно обурювався міський голова Олег Кіндер, звертаючись до присутніх в залі начальника управління освіти Віктора Бичковського та начальника відділу охорони здоров’я Лідії Жолінської.

Згодом тема зірваної сесії зазвучала знову хвилин за десять. Звітуючи про роботу секретаріату міської ради, начальник цього відділу Валентина Приведенець сказала меру, що вони чекають на його розпорядження.

«По сесії? Добре. Як депутати надумають, так зразу і будемо проводити сесію», – відповів Олег Кіндер.

«Вони щось там надумали», – повідомила Валентина Володимирівна.

«Що надумали? Нада було в сесійному залі думати… Мені цікава позиція, що надумали. Підписали такі питання, ну що все. Все стане. Терміново треба зібрати. А за порядок денний не проголосували! Ну, послухайте, це потрібно мати якусь трошки клепку», – заявив Олег Олексійович.

Як вже нами повідомлялося, депутати не дійшли згоди щодо внесення на розгляд сесії пропозиції проекту рішення, яке стосувалося запровадження у практику бюджетних закупівель Ковельської міської ради системи ProZorro. 

Коментарі
30 Січня 2017, 15:05
Якщо не буде волі Кіндера і його депутатів працювати в системи ProZorro, то нема чого скликати сесію.
30 Січня 2017, 15:15
бюджетні орг-ції ковеля працюють в сист.прозорро ще з липня 16 р.
30 Січня 2017, 15:31
міська рада давно повинна працювати в системи ProZorro щоб громада бачила і знала на що кіндер і його команда витрачають гроші громади. Ні один ковельчанин за це не незве мене долбодятлом, а тільки кіндеровські прихвосні і шавки, які знають що з системою ProZorro обріжеться халява
30 Січня 2017, 15:46
не буду голосувати, смокчіть, нащо вам те казначейство. мої магазини і без казначейства працюють !
30 Січня 2017, 16:03
ти не дибіл?ще раз.бюджетні орг-ції ковеля працюють в сист.прозорро ще з липня 16 р.вже пів року працюють. а ти звіздиш повинна
30 Січня 2017, 16:17
Тоді б не мішало, щоби і п-ва комунальної власності, як приклад, той же Водоканал, так само працювали б. А то кошти з державного бюджету і так добре контролюють, там все розписано чітко.
30 Січня 2017, 16:22
https://prozorro.gov.ua/plan/search/?query=04051313
30 Січня 2017, 16:25
ти точно дибіл https://prozorro.gov.ua/plan/search/?query=05500871
30 Січня 2017, 16:33
"ти точно дибіл https://prozorro.gov.ua/plan/search/?query=05500871" . Мені просто шкода таких людей, які висловлюють свої думки такою риторикою.
30 Січня 2017, 16:45
до не думки.то так є.перед тим як говорити як винити і учити когось сам поучись читати і бачити
30 Січня 2017, 17:31
Шо мер таке БИДЛО!!!!!!!!!
30 Січня 2017, 17:52
То тобі не тьолок по Моршину на мерседесі катати......Народ все знає.......І нічого не забуває!
30 Січня 2017, 18:43
дорости до МЕОа і катай тьолок хоч по Солотвину. баран
30 Січня 2017, 19:53
Прочитав статтю, Прочитав коментарі. Дійшов висновку, що "інтелектуальний рівень" дописувачів є результатом історичної української ментальної меншовартості - ЗАВЖДИ ВИНЕН ХТОСЬ І ВИРІШИТИ ПРОБЛЕМУ МАЄ ХТОСЬ НЕВІДОМО КОЛИ!!! Згадав слова Ден Сяопіна "Не важливо, якого кольору кішка, головне щоб вона ловила мишей". Це про те, що міський голова повинен в першу чергу бути міським головою - вирішувати проблеми та об'єднувати людей різних партій, поглядів і таке інше. А те кого, де, коли і на чому він возить - це його особиста справа і нікого не повинно хвилювати. Я так думаю....
30 Січня 2017, 20:52
Кіндер самий мудрий чужими руками жар загрібати,нема за які шиші депутатів підкупляти ,не ведуться вони на розумника бо не ті вже депутати головою вони думають і громаду міста поважають,Прозоро і тільки Прозоро ,тепер казнокради поясніть людям як жили ви без Прозоро і розкрадали, дахи по мільйону замість сімсот тисяч будували,Шлюєву на бруківку сто тридцять тисяч, на горшок двісті тисяч ,Рибачок мільйони на авто без дозволу депутатів . Завжди так не буде !!!!
31 Січня 2017, 01:02
Так завше не буде однозначно,прийшов час Кіндеру відповідати,я все таки маю надію,що депутати встоять,і мер програє в цій війні,і насамперед за свої образи.Ще такого ніхто не бачив,щоби міський голова коментуючи запит депутата дозволяв собі хамити.
31 Січня 2017, 11:56
Прийміть величезну подяку за точну оцінку першопричин негараздів в нашому місті "- ЗАВЖДИ ВИНЕН ХТОСЬ І ВИРІШИТИ ПРОБЛЕМУ МАЄ ХТОСЬ НЕВІДОМО КОЛИ!!!" .
31 Січня 2017, 15:32
На 100%згідний,що першопричиною негараздів в місті являється прихильність багатьох ковельчан до принципу :"Моя хата скраю - я нічого не знаю".Величезною проблемою являється те,що місцеві псевдоборці за торжество ідеалів Майдану роблять все для того щоб ковельчани продовжували залишатися пасивними.
31 Січня 2017, 21:29
Вважаю, що думка про те, що "місцеві псевдоборці за торжество ідеалів Майдану роблять все для того щоб ковельчани продовжували залишатися пасивними" має право на життя. А Ви взагалі десь зараз бачите борців за торжество ідеалів Майдану ??????
31 Січня 2017, 22:06
Я зараз ніде не бачу борців за торжество ідеалів Майдану.Але ....на превеликий жаль. ще чимало бажаючих попіаритися на ідеалах Майдану: &quot;... народ, який сюди прийшов, – свідомий, хоче перемін, щоб в місті був спокій, щоб все в нас було гарно. Мер Кіндер не хоче йти назустріч громадським організаціям, громаді міста, за яку ми борімося, тобто за вас... – «розпікав» власті активіст Микола Печенюк.<br/>Він порівняв ковельського градоначальника з Януковичем і навіть самим Путіним, сказавши, що «їм обом, мабуть, далеко до Кіндера». ... скільки це можна терпіти? Наші побратими полягли на Майдані. Що робиться в АТО – я їздив і бачив. А вони [керівники міста, – ред.] під прикриттям цього роблять безчинства. Сьогодні зранку мені людина дзвонить і каже: «Микола, ну зупиніть це»...======= &quot;...«Мені здавалося, що ми стали на шлях змін, за який заплатили кров’ю на Майдані і на Сході України. Але тут [у Ковелі] стало ще гірше. Кілька десятків, я навіть не знаю, як їх назвати… узурпували владу, рахують нас, простих підприємців з ринку, бидлом... Нас зневажать, вважають за бидло, яке потрібно тільки «доїти», що нас треба знищити. Ви думаєте, вони зупиняться? Ні! Чому ви маєте платити гроші в «кишені» різним «дядям»? Ми виступаємо за те, щоб ідеали Майдану стали у Ковелі дійсністю. Європа – це ми з вами. Ми Європу в Ковелі самі зробимо, без них, якщо вони не хочуть бути разом з громадою. Вони думають лише про свої кишені. Ми, депутати від «УКРОПу», будемо стояти до кінця. Громадо, ви довіряєте нам боротися з цією бандою?» – виголосив лідер депутатської фракції «УКРОП» в Ковельській міській раді Ігор Пініс.<br/>Під схвальні вигуки «Так!» пан Пініс став перед громадою на коліна і подякував за довіру, чим «зірвав» ще більші оплески...&quot;(див.http://kowel.rayon.in.ua/news/17486-narodne-viche-u-koveli-vislovilo-kinderu-protest ) Виходячи зі змісту виступів та із того що вищеназваними громадськими діячами на пртязі минулого року не зроблено нічого для того щоб став реальністю бодай один з пунктів одноголосно прийнятої ухвали Віче очевидно,що очільники громадських організацій використали акцію протесту для самопіару і не мали намірів виконувати ухвалу Віче.Вважаю, що в такий(перепрошую за відвертість) непорядний спосіб псевдоборцями за торжество ідеалів Майдану у найбільш активних ковельчан було вкрадено премогу та відкрито шлях Кіндеру для подальших зловживань.А найгірше в цій ситуації так це те,що такі деструктивні дії сприяють тому.що серед ковельчан зростають настрої байдужості та пофігізму.
31 Січня 2017, 22:24
Поважаю Вашу думку щодо Віче. Однак, (не сприйміть за образу) у мене є сумніви щодо легітимності цього Віче та прийнятої Ухвали. Навряд чи ці документи визнав би суд в процесі розгляду якої-небудь судової справи.....
31 Січня 2017, 23:23
Я не мав на увазі щоб з ухвалою Віче відразу направлятися в суд.Все набагато простіше.Ухвала цінна тим,що в ній записані ефективні важелі впливу на місцеву владу використовуючи які вже давно можна було б навести лад в місті.Щодо ефективності названих важелів охоче подискутував би.Примітка.Текст хвали на Віче зачитував О.Мінько.
31 Січня 2017, 23:26
А де громада Ковеля? Чому кивають що хтось винен? А зараз на сесіі кожен матиме можливість подивитись як Ваш депутат буде голосувати за прозорро! І зробите висновки на майбутнє! Не хочуть прозорро , тому що не все прозоро. Всі це прекрасно розуміють. Депутати на Вас велика відповідальність за майбутне Украіни! І за майбутне в першу чергу Ваших нащадків!
01 Лютого 2017, 00:05
Мислимо логічно: В ухвалі записані ефективні важелі впливу.....(значить ці важелі хтось розумний або розумні написав або написали та визначили їх ефективність). Тоді питання: Чому ці розумні не проявляють ініціативу по впровадженню ними ж запропонованих та ефективних важелів впливу????
01 Лютого 2017, 00:21
А де лідери громади(депутати,керівники громадських організацій, члени Громради) які повинні б організувати та повести за собою рядових членів громади,в тому числі і для того щоб підтримати прозорро На моє тверде переконання.занадто рано перелічені пані та панове &quot;забронзовіли&quot;.Саме тому і маємо те що маємо.
01 Лютого 2017, 01:03
1.Наскільки мені відомо автором тексту являється одна людина із 14-и ініціаторів проведення акції.2.Ефективність важелів неодноразово підтверджена конкретними прикладами із протестного руху в Ковелі.3.&quot;... Чому ці розумні не проявляють ініціативу по впровадженню ними ж запропонованих та ефективних важелів впливу????...&quot;Відповідь на це запитання Ви зможете отримати звернувшись до ініціаторів проведення Віче.
01 Лютого 2017, 21:33
Звертатись до ініціаторів проведення Віче точно не буду, переконаний в тому, що будь-який депутат міської ради своїми предметними запитами може зробити та вирішити в десять разів більше ніж бла-бла-бла на Віче!!!!!
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром