За січень в пожежах на Волині загинули 9 людей

03 Лютого 2020, 13:46
Пожежа / Фото ілюстративне 1279
Пожежа / Фото ілюстративне

На Ковельщині посилять профілактичні заходи для запобіганння пожеж.

Про це на щотижневій нараді у Ковельській РДА, 3 лютого, проінформував заступник начальника Ковельського міськрайонного відділу УДСНС України Олександр Дерев'янчук

Олександр  Володимирович звернув увагу присутніх на необхідності активізації профілактичної та інформаційної діяльності серед населення щодо запобігання загибелі людей від пожеж, оскільки в області лише протягом січня цього року  загинуло 9 осіб. І хоча в Ковельському районі у зазначений період не сталось трагічних випадків, це не повинно стати приводом для самозаспокоєння.

Заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман дав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та служб району у стислі терміни спільно з селищними, сільськими головами вжити додаткових заходів щодо профілактики пожеж в житловому секторі, в місцях масового перебування громадян. До цього також спонукає Указ Президента України від 24 грудня 2019 року № 948/19 «Про невідкладні заходи щодо запобігання пожежній небезпеці в Україні». Зокрема, Роман Ярославович, наголосив на необхідності проведення подвірних обходів одиноких громадян похилого віку, неблагополучних сімей, а також активізації інформаційної діяльності в закладах загальної середньої освіти.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром