У Ковелі виступили викладачі Волинського коледжу мистецтв і культури

04 Лютого 2020, 16:00
У Ковелі виступили викладачі Волинського коледжу мистецтв і культури 1725
У Ковелі виступили викладачі Волинського коледжу мистецтв і культури

До Ковельської школи мистецтв з концертом завітали провідні викладачі Волинського коледжу мистецтв і культури імені Ігоря Стравінського.

Серед них – Олег Клейзун (кларнет), Ольга Панащук (альт), Наталя Бойко та Тетяна Лузанова (фортепіано). Вони виконали твори композиторів різних стильових напрямків – від бароко до сучасної музики. Були представлені сольні та ансамблеві номери, дуети, тріо, квартет, – інформує Ковельська міська рада.

У концерті прозвучали 2 тріо для кларнету, альта і фортепіано Моцарта та Бруха. Також були виконані транскрипції, зокрема, «Libertango» П`яццоли в перекладі для кларнету, альта та двох фортепіано.

Феєричним став виступ фортепіанного дуету у складі Наталії Бойко та Тетяни Лузанової. Обидві виконавиці є лауреатами всеукраїнських та міжнародних конкурсів. Їх співпраця триває вже близько п`яти років. За цей період сформувався цікавий репертуар. Бурхливі овації викликав твір «Фантазія» на теми з опери Бізе «Кармен» в обробці Андерсена, де піаністки полонили слухачів своєю злагодженою, віртуозною грою, а також пристрасними, чуттєвими емоціями та іспанським колоритом.

Усі учасники концерту успішно поєднують викладацьку та гастрольну діяльність. Постійно працюють над новим репертуаром. Найближчим часом планують виступи у Рівному та Дрогобичі.

Директор Ковельської школи мистецтв Андрій Мигуля подякував музикантам та висловив побажання щодо подальшої творчої співпраці.

 



 

Коментарі
05 Лютого 2020, 14:35
Це було СВЯТО!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024